Allah kavustursun tekrar sarigelin. ayriliklar zor cnm. kimseyi sevdiginden ayirmasin Rabbim... bu arada yolu yarilamissiniz ne guzel canim. ins kontrolunuz de guzel gecer canim. dikkat edin kendinize sicaklarda bu arada. hamilelikte cok daha zormus bu sicaklari cekmek..
🙁
best dream tekrar hosgeldin ayni zamanda da gecmis olsun diyorum. tercih yapmak cok zor canim. bence kendin buna karar vermelisin. kendin tart derim ben. ilerde pisman olacagin biseye karar verme derim. ama herseye ragmen once saglik \ bence ilk once ameliyatini ol sonrasinda bakarsin ikisini birden goturebilirsin allah yardimcin olsun cnm
Daha ne hareketler sizleri bekliyor ins
Lale ablam nasilsin nasil gidiyor hamilelik. mide bulantilarin felan nasil oldu. merak ettim seni.
su annenlere gitme meselesinde bende senin gibiyim sanirim. esim yanimda yoksa gitmem. Rabbim ayirmasin ama bir gun bile ban a cok zor gelir. gecen ruyasini gordum evlenmisiz ama ayriyiz sartlar ole gerektiriyor diye iki gun agladim ruyanin etkisinden cikamadim herkes kocasini cok seviyordur ama bilmiyorum ben birakamam yaa... herkezin dusuncesi farkli bence.
Gecmis olsun shekerim dikkat et sen kendine ve melegine...