sinemtugra Yeni Üye Üye 28 Temmuz 2011 #17.963 ya benim su an feci migdem yaniyor,migde yanmasina ne iyi gelir kizlar ya offf 😕
sinemtugra Yeni Üye Üye 28 Temmuz 2011 #17.965 tsk hurish soda yok, ama ilik süt iyi fikir kalkip yapayim...zaten yattim migdemin yüzünden uyuyamayip kalktim 🙁
tsk hurish soda yok, ama ilik süt iyi fikir kalkip yapayim...zaten yattim migdemin yüzünden uyuyamayip kalktim 🙁
burçemm Hamiş Melek 28 Temmuz 2011 #17.967 sıcak çok sıcak sıcak dahada sıcak olucak bu geceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sinemtugra Yeni Üye Üye 28 Temmuz 2011 #17.968 burçemm' Alıntı: yetişş gariiii sıkıntıdan bummmm olucam simdi🙂 Genişletmek için tıkla ... burdayim kuzuuuu sen hec merak etme kötü bise yoktur umarim?..
burçemm' Alıntı: yetişş gariiii sıkıntıdan bummmm olucam simdi🙂 Genişletmek için tıkla ... burdayim kuzuuuu sen hec merak etme kötü bise yoktur umarim?..
sinemtugra Yeni Üye Üye 28 Temmuz 2011 #17.969 burda donuyok kiz az bura yolla sicak havaaaaaa üffff de burayada sicak gelsin 🙁 su an battaniye ile oturuyorum yeminle
burda donuyok kiz az bura yolla sicak havaaaaaa üffff de burayada sicak gelsin 🙁 su an battaniye ile oturuyorum yeminle
burçemm Hamiş Melek 28 Temmuz 2011 #17.970 sinemtugra' Alıntı: burda donuyok kiz az bura yolla sicak havaaaaaa üffff de burayada sicak gelsin 🙁 su an battaniye ile oturuyorum yeminle Genişletmek için tıkla ... üffffffffffffff üfffffffffffffffffffffffffffffff geldimiiiii
sinemtugra' Alıntı: burda donuyok kiz az bura yolla sicak havaaaaaa üffff de burayada sicak gelsin 🙁 su an battaniye ile oturuyorum yeminle Genişletmek için tıkla ... üffffffffffffff üfffffffffffffffffffffffffffffff geldimiiiii