evet abla gerçekden de öyle bide ben kendimi hissedebilsem daha ii olucak tuna ablanında hissetmişdim onada demişdim çitos abladan bir atak bekliyorum şimdi oda olursa hislerime tam anlamıyla güvenicem allah yardımcımız olsun abla bizleride bekletmesin fazla inş benm için dua et olurmu
inş güzelim rabbim isteyen kimseyi fazla bekletmesin, b yolda beklemenin ne demek olduğunu cok iyi biliyorum canım..
lalecim çok sevindim canım inşallah hayırlısıyla kalp atışlarını duyarsın tatlım🙂
burçemcim senin hislerin kuvvetliymiş lalezar öyle diyo🙂lütfen düşün bakalım ben kaç aya hamile kalırım ya tatlım söylesenee🙂canım rahim filmi çok önemli eğer diğer tahlillerin normal çıktıysa eşin sperm tahlili sende rahim filmi çektirmelisin sakın ihmaletme
sağol defnecim hayırlısıyla inş duyarız canım..
mrb güzeller nasıl keyifler?
burçem inş Allah emeklerinin karşılığını verir ve bebeğin gelir canım.
lalezarım hadi hayırlısıyla bebeğinin kalp atışlarını duyarsınız inş, muhteşem bir duygu🙂
hg canım bu rahim filmi hak falan bilgim yok, inş yakın zamanda gelir meleğin. adet tarihini değiştiriyorum.
canım benim adetlerim çok düzenliydi, 28. günde hemen gelirdi ama korunmayı bırakınca 4 ay falan düzensizleşti bir kere 8 gün gecikti, çok şükür 5. ayda geldi meleğim inş seninki de hayırlısıyla gelir🙂
tamam canım düzeltiyorum inş son gelişi olur🙂 takma zaten aferin sana..
inş canım yaaa iple cekiyorum o günü .. 😀