hurishim diline sağlk şekerim bak emeğinn karşılığna nasl olmş??güzel anlattn cnm arkadaşm tekrar saol🙂:kiss
ne demek canim benim guzel olmus iyi gunlerde kullan dogduktan sonra da yas takipini yapariz ins 😀
hurishim diline sağlk şekerim bak emeğinn karşılığna nasl olmş??güzel anlattn cnm arkadaşm tekrar saol🙂:kiss
cnm valla anlamadm inan 1 haftada bile değişti.Bide yemek yiyim fazladan şişeyim varya şeimn bi hoşuna gidiyo anlatamam sana.Zaten pantolonlarımı giyemiyorum canımı acıtıyo elbise tayt falan giyiyorum artık.Ya öle bişe ki 2,3gün öncesinde bile böle değildi ama sanki gün gün değişiyo.İnan varya bazen göbeğimn çevresinde içerden öle bişeler batıyo ki anlatamam sana.Öncesinde alt karnmn orası batıyodu iğne gibi yer yer batma oluyodu şimdi göbeğimn oldğu kısımlar batıyo yer yer.Valla haklsn ilerledikçe bel sırt ağrısı daha artıyo RABBİM dayanma güc versn ama artık ağırlaştıkça normal..Ama ne olursa olsn annelk başka bişe RABBİM isteyen herkese nasip etsnshekerim benim de karnim erken belirginlesmisti. o kisiye gore degisiyor sanirim canim ya. bizde boyle. ama su bel agrisina gelince sen soyle 7. aya felan gel bel sirt agrilarini gor. 🙂 inan artik devamli oturamiyorum bile. ins sen yasama da onu
ALLAH razı olsn cnm inşallah bi doğuralm yaşını da hesaplarz kuzularımızn🙂ne demek canim benim guzel olmus iyi gunlerde kullan dogduktan sonra da yas takipini yapariz ins 😀
ay ne güzel yaa Allah bana da normal doğumu nasip etsn dicem ama doktorum direk sezeryan demşti yine de sorayım bir çünkü sezeryan acısı çok zor yaa🙁 sağol canım Allah razı olsun.yok canim hic bir sorunum olmadi.sen yinede bir arastir,belkide degisik seyler ögrenirsin.Seni cok iyi anliyorum,inanirmisin normal dogumdan sonra beni o yataktan yarim saat sonra kaldiripta yatagima yürüyerek götürdüklerinde sevincten aglamistim,normal dogum gibisi yok,ins sende normal dogum yaparsin.Allah yardimcin olsun.
hayırlısı olsun canım inş önümüzdeki aya hamiş kalırsın. böyle düzensizlikler bebeğe hazırlık oluyor.canım bu ay fazla çalışma olmadı. klomenide kullanamadım adetli gözükemedigim için.ama 1 saat önce adet oldum.valla bu kararsızdım bi olmak istiyıdum adet bi olmamak.anlayacagım bi beklentim yoktu bu ay için.24 olmam gerekiyodu ama bu gün oldum 2 gün öceden. nasip kısmet gelecek aya.
canım benim hg çok özletiyon ama kendini🙂 ay yerim ben seni hatice sultan ha🙂))))))))) sağol tşk ederim kızımla🙂)bis geldikkkk ohhh çok güzel haberler gördm içim açıldı çok mutlu oldum🙂yaaa nerden başlaym hangi habere sevncimi anlataym şaşırdm.Öncelikle tuna dan başlaym kızımz geliyomş sanırım.Ben demiştm çok klilşe olucak tuna ama biliyosun senn oğlana hünkarım diyodum şimdikine de hatice sultan geliyo diyodum🙂 hayırlısı ALLAHTAn sağ salim gelsnlerde cinsiyet hiiiiiiiiiiiiiiiiiç önemli değil.RABBİM meleklerimizi korusun.Eveeeeeeet laloşum da hamiş olmş maaşallah subhanallah çok sevndm laloşum her ne kadar beni unutsa da ben hep dua ettim ona ve bütün isteyenlere.Çitosum da inşallah hayırlı haberle gelir tabii dileğim btün isteyenler için ama işte çitosum bunca zmanın sabrıyla duruyo maaşallah MEVLAM bekletmesn dah fazla.Laloşum valla çok mutlu oldm okuyunca heee böle acaip duygulardaydm yaa sen böle hamileyim yaznca..Rabbim tamamına erdrsn cnm bütün isteyenlere versn bekletmesn inşallah.Diğer hamişlerimizi de tebrik ediyorum RABBİM bizlere bağışlasn meleklerimizi.Esinim esinim kuzm maaşallah gelmş meleğin yeniden hamd olsun MEVLAMA.Çok şükürler olsn ki bekletmedi ve dilerim ALLAHTAN sonuna kadar sürer bir daha ne sen ne ben ne de bi başkası evladının acısyla sınanmaz.Çok sevndm esinim.Ya bu konya daki dr'lar hakknda konuşmşsnz kızlar suna hanıma ii demişsnz de ben kendi fikrmce hiiiiiiiiiiiiç beğenmedim beni ilk gidişimde çok üzdü ilk bebeğimde gitmiştim bana kalp atışını gösterdi ama kayıtlara kalp atışı görülmedi falan yazmş gördğü gösterdiği halde ve bize o kadar kötü konştu ki heveslenmeyin bu kadar üstne düşmeyin bilmem ne.Ya manevi tazminat davası açıcak kadar üzdü bizi.Şimdiki doktorum MEHMET BARDAKÇI ve çooooooooook memnunum ALLAH razı olsn..Demek doktorlar kişiye göre değişiyo..Neyse o kadına olan sinirimi de yazmadan geçmeym dedim..
fıstık aslında haklı eşin bilg zararlı olabilir ama bizimki alışkanlık işte. oh maşallah büyüyorsunuz siz de bizim de ense kalınlığı 1.17 çıkmştı🙂 darısı cinsiyetine sağlıklı olsun yeter. hamişliğin tatlı telaşlarını yaşamışsın sen de bulantılar vs. hadi bakalım Allah tamamına erdrsn. kocaman öptüm sizi🙂))Cnmmmmmmmmm cnmmm dua etmemmi bitanem ederim tabi.Anlatmştm ya bnmki yasakladı forumlara falan girmemi diye🙂bide bilgisayar zarar veriyomş telefonla bile çok konuşturmuyo inan yapılan bi çalışma varmş fareler üzernde denenmiş 21 gün boyunca gebe farenin yanndan ayırmmşlar telefonu yavrusu sorunlu olmş falan bunları araştrnca bnmki bilg. tel. uzak anlıycağn🙂 iii gidiyo teyzesi 12'yi de devirdik hamd olsn ense kalınlığı 1.1 mm çıktı burun kemiği falan ölçldü test sonçları da haftaya alıncak inşallah.Yorgunlk baş dönmesi halsizlkde geçerse iiim RABBİME şükür.Ama şu zamana kadar baya bulandı midem yemek yiyemiyodum 3.ayı bitrdk ama inan hiç kilo almadım hala 49 kiloyum ama karnm çıktı ne hikmetse🙂🙂öle işte bitanem bende durumlar
cnm valla anlamadm inan 1 haftada bile değişti.Bide yemek yiyim fazladan şişeyim varya şeimn bi hoşuna gidiyo anlatamam sana.Zaten pantolonlarımı giyemiyorum canımı acıtıyo elbise tayt falan giyiyorum artık.Ya öle bişe ki 2,3gün öncesinde bile böle değildi ama sanki gün gün değişiyo.İnan varya bazen göbeğimn çevresinde içerden öle bişeler batıyo ki anlatamam sana.Öncesinde alt karnmn orası batıyodu iğne gibi yer yer batma oluyodu şimdi göbeğimn oldğu kısımlar batıyo yer yer.Valla haklsn ilerledikçe bel sırt ağrısı daha artıyo RABBİM dayanma güc versn ama artık ağırlaştıkça normal..Ama ne olursa olsn annelk başka bişe RABBİM isteyen herkese nasip etsn
tuna ablacım kızımız ii dir inş isim düşündünüzmü
az kaldi hareketlerini de hissedersin yavas yavas. batmalarin cok normal rahmin bebegin icin her gecen gun buyuyor. ben arada kasilip kaliyordum rengim felan atiyormus arkadaslrim soyluyordu hemen iyimisin felan diyorlardi. sonra hareketler basliyor daha heyecanli onun pit pit edisi. benimki simdi icimde donuyor firildak misali 😀 pit pitlardan ziyade karnimda dalagalanmalar yapiyor yamuk yumuk oluyor karnim ama cok guzel bisey cok heyecanli bir yolculuk valla shekerim. yeri geliyor canini cok acitiyor ama sonra mutlu oluyorsun. ama su var zaman cok cabuk geciyor ben daha dun basladi hamilelgim diyordum simdi sana gecmiyor geliyor ama ozellikle cinsiyetini ogrendikten sonra baan cok cabuk gecti. hazirliklari alisverisleri felan derken baya bi dolu dolu yasadim. simdi de dogumu bekliyorum. her an gelebilir belli olmaz. bak senin de oyle olcak bir bakmissin kucaginda melegin. bu arada senin de kizin olcakmis gibi geliyor icimden hep ole geciyor. senin icine dogan ne anneler hissediyor bak. ilk icine dogan neyse genelde o cikiyor.
cnm valla zaman geçmiyo gibi geliyo dediğin gibi ama geçiyo işte bi şekilde.Yeter ki sağlıkla hayırla geçsin inşallah.Ya bu batmaları önce anlamamştm ama dr rahim büyüyo falan dedi.Şimdi göbeğimn çevresinde olunca anladm genişlediğini🙂hareketlerini merak ediyorum zaten herkes farklı zamanlarda hissediyomş en erken 16.haftada sanırım hissediliyomş.14 ağustos doğum günüm bnmki ilk hareketini o zaman hissetirsede annecğine hediyesini verse valla en güzel hediye olur bana 🙂tatlm cinsiyet konusunda inan bişe diyemiyorum biliyosun ilk bebeğimi sürekli kızım diye seviyordm snra bebeğim gitti bnmde dilim yandı ne hamilelğmi hissettiğimi bildim ne cinsiyet hakknda bişe diyorum.Yani o olaydan snra hissedemiyorum MEVLAM ne verrse kabulüm boynm kıldan ince yeter ki sağlıklı eli ayağı düzgün imanlı bi bebek olsn diyorum.Alışveriş olayına gelnce onu da ALLAHIM izin verrse doğuma yakın yapıcam doğuma 1 ay kala falan başlarm MEVLAM izin verrse.Bakalm hayırlısı inşallah.Bu arada senn oğlann ismi ne olucak ben anlamam pek??