selam lae çektirdim ..korktuğum kadar olmadı ama çok kolay da olmadı çok kastım kendimi ,bacaklarım titredi işlem boyunca ...çok şükür çektirdim ..sonuçları bugün alıcam ..ama moralim bozuk ..kadın doğumcu tek tüpün kesin açık 2.ise kapalı gibi görünüyor ama radyoloji doktorları da bakıp karar verecek dedi ..hangi tarafım tıkalı bilmiyorum ama canım sıkkın ,akşam zırladım yine ..tek tüple hamile kalınıyormuş ama ihtimal düşüyormuş ..ben zaten bu filmden bundan ötürü korkuyordum ..bi terslik çıkacağını tahmin ediyordum ..tek tüp dış gebelik ihtimalini güçlendiriyormuş ..doktor önemli değil dedi ama kesin bugün konuşacağız sonuçtan sonra ..yani dış gebelik ihtmali kalksın diye laparoskopi yapabilirler ...uğraşmaktan yoruldum ..kadın doğumcuya gidip sırada bekleyen gebeleri görünce başlıyorum zırlamaya ...bugün bir de boş film çekilecekmiş ..o neyse artık ...öğleden sonra randevum var ..sonuçları bir de kendi doktoruma göstericem bakalım o ne diycek ...tek tüpte çare ne önce laparoskopi sonra aşılama mı yoksa direk aşılamada tutarmı bilmiyorum ama laparoskopi yapılıp tüp açılmadan aşılama tutar gibi gelmiyor bana ..kafam çok karışık gerginim ,zaten baştan beri ben hissediyordum tıkanıklık olduğunu çünkü doğum kontrol hapını yarım yamalak kullanmama rağmen 1,5 sene gebe kalmamıştım demekki tıkanıklık ta o dönemden beri varmış ..
bakalım bugün ne diycekler ...