fatmacım inşallah hamişsindir ben de testlerden nefret ediyorum her seferinde hayal kırıklığı yaşatıyolar ama merak etmekten iyidir çok ümitli yapma testi negatif çıksa en azndan o kadar yıkım olmaz pozitif çıkarsa süpriz olur canım🙂
Fatmacım sakin olmaya çalış.Tamam 1 gün daha bekle her iki sonucada hazırlıklı ol..Dünyanın sonu değil kendini yıpratma canım bu ay olmassa öbür ay olur rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah umarım hamilesindir🙂
fatmacım inşallah hamişsindir ben de testlerden nefret ediyorum her seferinde hayal kırıklığı yaşatıyolar ama merak etmekten iyidir çok ümitli yapma testi negatif çıksa en azndan o kadar yıkım olmaz pozitif çıkarsa süpriz olur canım🙂
Hehhee gercekten güzel oluyormuş🙂)) Teşekkür ederim canım... Bu haftasonu ben de kalp atışları icin dra gidicem, inşallah duyarım... Sanırım seninle aramızda 2 haftadan daha az var Lalezar, inşallah aynı zamanlarda yavrularımızı kucağımıza alacağız... Allah'ın izniyle...
aman allahım esinim hamilemi allahım sana bin şükür yaa okadar çok sevindimki anlatamam allahım inş busefer kucağina almayı nasip eder meleğini bitanem