Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

selam kızlar nasılsınız bebişlerinizle aranız nasıl hamişler??
Bebişlerini hala bekleyenler umutlarınızı kırmayın ALLAH buyuktur.
Yeni hamişleride tebrik ederim ALLAH yanınızdan ayırmasın.
Cinsiyetini merak edenler son durumlar nelerdır??
Hepinzi çok öptüm hoşçakalın

canım mrb iyiyiz çok şükür, bakalım bana doktor kız dedi 🙂 11 ağustosta ayrıntılı ultrasonum var o zaman daha net görülür, sağlıklı ve hayırlı evlat olması daha önemli tabi. sen nptın tatlım toparlandın mı biraz? bak Allah çok büyük yeni hamişlerimiz var Allah yavaş yavaş hepinizin yüzünü güldürüyor, yakında senin de meleğin tekrar gelecek inş. ben de öptüm kib...

Ben bazen hiçbirşey hissetmiyorum normal mi kızlar bu yaaaa, yani ara ara ağrılar oluyor, ama bugün pek bişi hissetmiyorum sadece bulantım oldu o kadar..

Bu gün yeni bir doktora gittim arkadaşlar benim eski çocukluk arkadaşımdı kendisi profesör olmuş.Bana çok ümit verdi daha doğrusu her soruma cevap verdi yaşımdan dolayı normal gebeliğe beklemenin riskli olduğuna tüp bebeğe başlayalım dedi.Adetimden yeni bitmişti adetten 21 gün sonra hormon testlerini yapıp start vereceğiz .Hoş belli mi olur belki tedavi başlamadan hamile kalırım.En büyük dileğim bu benim için dua edin

Bu gün yeni bir doktora gittim arkadaşlar benim eski çocukluk arkadaşımdı kendisi profesör olmuş.Bana çok ümit verdi daha doğrusu her soruma cevap verdi yaşımdan dolayı normal gebeliğe beklemenin riskli olduğuna tüp bebeğe başlayalım dedi.Adetimden yeni bitmişti adetten 21 gün sonra hormon testlerini yapıp start vereceğiz .Hoş belli mi olur belki tedavi başlamadan hamile kalırım.En büyük dileğim bu benim için dua edin

Ne güzel canım demek arkadaşın prof olmuş haaa, senin için büşük şans doğrusu bunu değerlendir, dualırımız hep bir zten tatlım 🙂

Ne güzel canım demek arkadaşın prof olmuş haaa, senin için büşük şans doğrusu bunu değerlendir, dualırımız hep bir zten tatlım 🙂

Ben bazen hiçbirşey hissetmiyorum normal mi kızlar bu yaaaa, yani ara ara ağrılar oluyor, ama bugün pek bişi hissetmiyorum sadece bulantım oldu o kadar..
Lalezar nasıl sevindim anlatamam! İnan kacgundur giremedim eski msjlari okur okumaz yazacakken bir Dr ne demiş diye sonuna kadar okudum ve şirkette internet yasak diye cepten wc de saklı gizli yaptım bunu🙂 Allah tamamına erdirsin hayırlı evlat versin sana... Bol bol dua et bebeğin tutunsun sana, güzel seyler duşun... Ve birsey hissetmemen normal benim bulantım bile olmuyor... Şükret haline🙂)) çok fazla yorma kendini uzanma vs... Zaten bildigin seyler🙂))) başka hamis haberleri de var hepsine sevindim çok ama sen başkasın benim icin, bugün yüzümü guldurdugun icin teşekkürler tatlım🙂))

Arkadaşlar mide bulantımı ne kraker ne ilaç hiçbir şey geçirmiyor. Öldüm bittim ben vicudum iflas etti 2 kilo vermişim. Bulantıyı geçirmek için başka ne yapabilirim. Sürekli Allahım hayırlı afiyetli yardım et diyorum..
Geçmiş olsun canım benim ya ben 23 haftalık oldum mide bulantılarım hala devam ediyor ilk 4 ay mavf oldum dediğin gibi ne ilaç ne serum hiçbir şeyin faydası olmuyor gün boyu sürüyor 4. aydan sonra kusmalarım azaldı ama bulantılar devam ediyor bana sakız iyi geliyor inşallah seninki benim gibi devam etmez çok zor geçiyor Allah yardımcımız olsun A.E.O

canım herkeste illa belirti olacak değil ya, bebeğimizin karnımızda sağlıklı olduğunu bilmek yeter, bulantılar bile bunu hatırlatıyor. Allah hepimizin tamamına erdirsin sen düşünme böyle şeyler..

oo maşallah ne güzel arkadaşın doktorun olmuş🙂 kaç yaşındasın ki canım? hadi bakalım dualarımız hep aynı inş tüm isteyenler biran önce hamiş kalır. Allah yardımcın olsun.

Geri