Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

merhaba kızlar. beni tebrik eden iyi dileklerini yazan herkese çok teşekkür ediyorum . esde ve lalezar sizleride tebrik ediyorum gerçekten çok mutlu oldum Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşalllah. bu ilk bebeğim olucak ve cuma günü yani adet günümde akşam kahverengi leke gelmeye başladı hemen doktora gittik tekrar değerlere bakıldı düşme yok ama hala azar azar devam ediyo. yarın tekrar gidicem doktora şimdi biraz daha sakinim ama o akşam yaşadığım korkuyu size anlatamam =(((

yerlesme kanamasidir canim cok hareket etme yat sen bence. gerci dr un gerekli uyarilari yapmistir sana. dikkat et kendine uzme kendini de
gecmis olsun

Lalem sevincini tahmin edebiliyorum canım benim :kiss:Rabbim tüm hamişlerimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.Lalem vallahi sevincimi kelimelere dökmek çok zor🙂Rabbim tamamına erdirsin inşallahhhhh ..Darısı tüm hamiş kalmak isteyenlere olsun🙂

AuSSie-AnGeL canım umarım ciddi bir problem yoktur rabbim evladını sana bağışlasın

Hurişş nasıl giidyor canım geçen sana yazamadım bende bir gelişme yok aynı😀 atama dan ses yok ben ümidi kestim netleşsede bir an önce tedaviye başlasam ramazan sonrası...çOK ÖPÜYORUM seni rabbim bir avazda kurtarsın canım dualarım seninle:kiss:

Lalem sevincini tahmin edebiliyorum canım benim :kiss:Rabbim tüm hamişlerimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.Lalem vallahi sevincimi kelimelere dökmek çok zor🙂Rabbim tamamına erdirsin inşallahhhhh ..Darısı tüm hamiş kalmak isteyenlere olsun🙂

AuSSie-AnGeL canım umarım ciddi bir problem yoktur rabbim evladını sana bağışlasın

Hurişş nasıl giidyor canım geçen sana yazamadım bende bir gelişme yok aynı😀 atama dan ses yok ben ümidi kestim netleşsede bir an önce tedaviye başlasam ramazan sonrası...çOK ÖPÜYORUM seni rabbim bir avazda kurtarsın canım dualarım seninle:kiss:

canim ben de bi degisiklik yok gunleri sayiyoruz artik 40 gunumuz kaldi ins. ama agirlastim artik baya. bakalim artik nasip ne zaman gelcek oglumuz. sizin de en kisa zamanda belli olur ins. aslinda ayni dert bizde de var esim mezun oluyor eger burda is bulamazsa biz de tr ye temelli donus yapcaz. ama bulcak mi bulamiyacak mi cok muallak kismet. zor durumlar bunlar bakalim ne olcak.
ins sizin en kisa zaman da belli olur da baslarsin tedavine. belki de gerek kalmdan gelir melegin kader. 🙂

eveeett şimdi de geldik temmuz ayına hadi bakalım maşallah maşallah
hamişlerimiz çoğalmaya devam ediyor bakalım bu ay kaç hamiş çıkacak? darısı
tüm listeye...
bir gün listedeki herkesi hamiş olarak yazmak dileğiyle...

H A M İ Ş L E R İ M İ Z
Aman nazar değmesin

1.hurish.....................kasım hamişi 35 haftalık hamiş OĞLAN

2.ayşegüüll..................ocak hamişi 29 haftalık hamiş OĞLAN

3.salkım......................şubat hamişi 26 haftalık hamiş KIZ
4.tuvanna....................şubat hamişi

5.aussie-angel............şubat hamişi 25 haftalık hamiş KIZ

6.hazan_11.................şubat hamişi son adet 7 şubat Antalya 24 haftalık hamiş KIZ

7.burju........................mart hamişi 21 haftalık hamiş KIZ

8.sarı gelin.................mart hamişi son adet 6 mart 20 haftalık hamiş KIZ

9.sen-lin12121212.....mart hamişi 19 haftalık hamiş OĞLAN

10.çölmeleği................mart hamişi Mardin/Midyat 19

11.tunaa.......................mart hamişi son adet 20 mart Eskişehir 33 Resim
öğrt. 18 haftalık hamiş KIZ çok mutluyum)))

12.mavişimbebekistiyor..........mart hamişi İstanbul 41 Gayrımenkul danış.
18 haftalık hamiş OĞLAN

13.mavikedi...............nisan hamişi son adet 1 nisan Edirne 28 İngilizce
öğrt. 16 haftalık hamiş OĞLAN

14.geliyobebiş...........nisan hamişi son adet 8 nisan 15 haftalık hamiş

15.dilara1..................nisan hamişi Mardin (Almanyadan)

16.elçin&su...............nisan hamişi son adet 9 nisan 15 haftalık hamiş

17.ayperi...................nisan hamişi son adet 23 nisan 13 haftalık hamiş

18.sheker_shey.........nisan hamişi son adet 28 nisan Konya 12 haftalık hamiş

19.sinoplu_17............mayıs hamişi

20.bembeyaz.............mayıs hamişi son adet 14 mayıs Konya 26 Memur
10 haftalık hamiş

21.beyonceee............................haziran hamişi 7 haftalık hamiş Tebrikler

22.gülparem..............................haziran hamişi son adet 7 haziran Afyon 22 Üniv. öğrc. 6 haftalık hamiş Tebrikler

23.sumsuk.........................haziran hamişi Yeni hamişimiz tebrikler

24.esde..........................haziran hamişi Yeni hamişimiz tebrikler

25.lalezar.....................haziran hamişi son adet 18 haziran Balıkesir 39 Memur 5 haftalık hamiş Yeni hamişimiz tebrikler

26.merakla bekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim?

beklenmeyen adet tarihlerimiz
gelin artık bebişlerimiz gel gel gel...

-pirenses................................??? 20 haziran hamiş adayı
-gullu_23................................??? 20 haziran
-ayse arslan..........................??? 21 haziran Kayseri
-unıca.....................................???
-sılam_nisa............................??? 22 haziran Türkçe öğrt.
-burçemm..............................??? Tekirdağ
-sevoş....................................???
-baharrrımmm.......................??? Ardahan Güzellik uzmanı
-pamukşekeri.......................??? Bursa 32 Muhasebe öğrt.
-mini garaböcük...................??? Gurbetçi Eskişehirli 26
-defne defne.........................??? Satış danışmanı
-haziran13.............................??? İstanbul 35 Mühendis
-yesi.......................................??? 25
-fatma mutlu.........................??? Elazığ 21
-orjinal-catlaq.......................??? 10 temmuz İstanbul
-best_dream.........................??? 15 temmuz

-denizzzz................................? Muğla/Fethiye 27 Muhasebe
-uyuzmuyum_neyim.............? Ankara 28 Memur
-sevde7.........................21 temmuz
-fatma 2...............................23 temmuz
-yaseminnnnnnn..................24 temmuz Kütahya 22 Ev hanımı
-çitos.....................................? Yozgat
-tektanemmm.......................25 temmuz
-hayal..................................26 temmuz Tokat 24 Türkçe öğrt.
-geveze.............................31 temmuz
-bebekyüzlüm.......................? Ankara Ev hanımı
-sinemtugra...........................?
-darkangel80.......................?
-tuha..................................?

Arkadaşlarımıza Allahtan sabır diliyoruz, inş en kısa zamanda yine bizlere
bebek müjdesi verirler...
-geweze..............? Ankara 22 Üniv. öğrc.
-tatu....................?
-esinerkan.........? Düzce 24 Okul öncesi öğrt.
-beklenenbebiş....................? 20

Arkadaşlarımızı da unutmadık ne zaman isterlerse listeye tekrar ekleriz, onlar
da lütfen umutlarını kaybetmesinler:
-sea34........................? İstanbul
-koza..........................? Antalya 33
-aymelek...................? Erzurum 25 Hemşire
-elif_ecrin..................?
-melodi_cn................? İstanbul 25 Ev hanımı

LİSTEDEKİ HAMİLELERİN HAFTALARINDA VEYA ADET OLANLARIN TARİHLERİNDE BİR DEĞİŞİKLİK VARSA LÜTFEN BELİRTSİNLER.

adet tarihini ve diğer bilgilerini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar
seve seve ekleriz...

adet olanlardan isteyenler de lütfen yeni adet tarihlerini ekletmeyi
unutmasınlar.

Dikkat!!!
Regl tarihi 15 gün geçip de topiğe haber vermeyenler listeden
çıkarılacaktır.

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
kızlar facebooktaki grubumuza da buyrun, şimdilik burdan gelen 56 kişi olduk,
herkesi bekleriz..

Son düzenleme:
canim ben de bi degisiklik yok gunleri sayiyoruz artik 40 gunumuz kaldi ins. ama agirlastim artik baya. bakalim artik nasip ne zaman gelcek oglumuz. sizin de en kisa zamanda belli olur ins. aslinda ayni dert bizde de var esim mezun oluyor eger burda is bulamazsa biz de tr ye temelli donus yapcaz. ama bulcak mi bulamiyacak mi cok muallak kismet. zor durumlar bunlar bakalim ne olcak.
ins sizin en kisa zaman da belli olur da baslarsin tedavine. belki de gerek kalmdan gelir melegin kader. 🙂

Canım benim Allah senide yavrunuda bir avazda kurtarsın..Bu günlerin tadını çıkar tatlı heycanlar bunlar🙂 Eşin içinde meraklanma inşallah yavrun babasının rızkıyla gelicek🙂Rabbim hakkınızda hayırlısını yapsın..Güzel temennilerin için teşekkür ederim canım Allah razı olsun:kiss:

Kızlar mrb ben geldim 🙂
Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Allahıma binlerce şükürler olsun değerim 95 çıktı, dr pzt. tekrar tes istedi, inanamadım dr.un yanında ağladım... 😀
canim cook sevindim tebrikler allahim sag salim kucagina adigin günlerde göstersin insallah amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Lalezar, Esde, Sumsuk arkadaşlar hepinizi teker teker tebrik ediyorum. Ne güzel ya peşi peşine haberler aldık Ne bereketli aymış.. Maaşallah. Allahım sağ salim kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah

Herkese Gunaydin ,

Tebrik eden herkese cok tesekkur ediyorum arkadaslar, Allah isteyen herkese bir an once nasip etsin insallahhhh, Ben daha doktora gidemedim bugun randevu alicak esim bakalim ne zamana vericekler, doktor gormedende nedense tam sevincimi yasayamiyorum, Muayenemi olsam, doktor tamam hicbir problem yok hamilesin dese inanicam sanirim : ) Evde yaptigim test disinda, hicbir belirtim yok anlayamiyorum, sadece hala yumurtaliklarimda ara ara sanci oluo, ozellikle oturup kalktigimda, normalmi bilmiyorum bu, Birde hamile olan arkadaslar, simdi doktora gittigimde hersey belli olcak net demi ? kese gozukmesi lazim, kalp atisi falan ne zaman hissediliyor ? ilk testler neler yardimci olurmusunuz ? bu arada son regl tarihim 13 HAZIRAN di, Reglim 1 hafta suruyor,

Canımsın yaaa, AllahımA senin gibi bir dost nasip ettiği için şükrediyorum 🙂

canim cook sevindim tebrikler allahim sag salim kucagina adigin günlerde göstersin insallah amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Esmoşum sağol bitanem, amin inşallah rabbim hayırlıbıyla kavuştursun inşallah 🙂

Lalezar, Esde, Sumsuk arkadaşlar hepinizi teker teker tebrik ediyorum. Ne güzel ya peşi peşine haberler aldık Ne bereketli aymış.. Maaşallah. Allahım sağ salim kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah

Sağol canım Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙂

Geri