[QUOTE=tuha;718399]Arkadaşlar benim adetim de 14-16 arasında olması gerek.İki gündür kahverengi lekelenme var acaba bu ay incir kürünü yapmıştım ondan mıdır ? Göğüsler acayip şişti uçları da çok belirgenleşti ve ağrıda var tabii heralde kırmızı kartı görecem🙁[/QUOTE]belki incirdendir ama 2 gündür lekelenme normal degil bemce tatlım.tesst yeptınmı melegim hiç???????????
ay canım ya kıyamam ben sana. nasıl yaptın yakaıyı adeten sonra olması sart mı ki.rabbim yardımcı olsun sanakızlar bu ay yakı kullandım.3 gündür belimde.bu akşam çıkarcam.klomende kullandım çatlatma iğnesi de olucam.inşallah tutar bu sefer.ama bu yakı yaz ayında çok zor oluyor.2 gün yandım piştim.bugünde kaşınıyor.hayırlısı olsun artık ne diyim....
canım benim doktorum günde 1 defa verdi acba normal mi yazdıklarınıza göre az gibi geldi banakızlar bişey sorcam size şimdi ben folik aside başladım folik plus aldım ablam üç tableti aynı anda iç dedi siz nasıl kullanıyosunuz
çok sevindim gamze ablam ya rabbim saglıklı sıhhatli lene almak nasip etsinnnnslm kızlar nasılsınız? bugün benim için çok güzel bir gün🙂)) üçlü test sonuçlarımı aldım çok şükür güzel çıktı vee sonunda bebeğimin cinsiyeti belli oldu bir kızımız olacak🙂))))) Allahım böyle güzel haberleri hepinize nasip etsin🙂)
esin dogru söylemiş tatlım osmanımız yoldadır inşallah.Herkese günaydın melekler, ben akşamdan beri mide bulantısından ölüyorum, hele akşam öyle kötüydüm ki anlatamam, yemekten kalktım, söylemesi ayıp balık yapmıştım balığımın yarısını bile yiyemedim, o da mubarek bütün eve sarıyor kokusu, ayy aklıma geldi bak yine midem ayaklandı 😕 her tarafı açtım koku çıksın diye, 2 saat kadar midem acayip bulandı sonra soda falan içtim, biraz azaldı yattım, sabahta öyle iştahsız ve yine hafiften bulantım vardı, halada var gibi.. Hamişlikten olurmu bu kadar erken bilmiyorum valla, ama eşimde dayan bak OSMAN yapıyor diyor bana
Beyonceee cim, signemcim ve tüm meleklerim hepinize tekrar tekrar güzel dilekleriniz için tşk ediyorum, yine alıntı yapamadım, işteki internet bağlantısa malesef berbat işte bu kadar yazdırıyor ya onada şükür.. 🙂
2 gün kaldı kızlar heyecan iyice tavan yapmaya başladı... Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah 🙂
canım kalbini ferah tut büyük ihtimal hamiş sindir inşallahkızlar beni daha eklemeyin hamişlerin arasına yarın tekrar gidecem kan testine inş. değerlerim yükselmiştir . hergün idrar testi yapmaya devam ediyorum bugün biraz daha çabuk çıktı silik çizgi birazcık dahada koyu