sağolasın tuna ..doktora gittim geldim ..çok şükür kist kaybolmuş ..haftaya adetim bitince rahim filmi çektireceğim inş. film çektireceğim için bu ay doğal akışına bırakmak zorundayız ..hem benim kafam da rahatlar biraz ,vucudum kendine gelir ,belki film de ii yönde etkili olur ..bu filmden sonra hamile kalan çok oluyormuş ..ya nasip artık ...doktorum bu sefer çok inceledi ..karnıma bastırdı filan ..iice bakmamız lazım kist gitmişmi diye dedi ..çok yoğundu bugün ben de muayene bittikten sonra diğer hastalarla ilgilensin diye aceleden çıktım ..yolda aradı beni ...seninle ilgilenemedim çıkarken tatlım kusura bakma , bak bu filmi çektirince kendine güvenin daha çok gelecek ,inş. bişey çıkmazsa kafan rahatlayacak ve bu hamilelik sürecine çok olumlu yansıyacak dedi ..bayağı bir moral verdi sağolsun ..zaten doktorum olmasa iice kafayı yerdim sanırım ..haftaya adetim bitince filmi de çektireyim o da temiz çıkarsa hiç değilse kafam rahatlar soru işaretlerinden de kurtulmuş olurum ..nasıl olsa bu film çekilecek er ya da geç ,şimdi kist yokken erkenden çektireyim de rahat edeyim dedim ..inş. bişey çıkmaz hayırlısı ile ..
tuna sana da testte kolay gelsin,bu ara hep 3lü test 2li test yaptırıyor benim gitttiğim hastahanede de gebeler 🙂)
inş. sağ salim çıkar testlerin..