Canım kist olma ihtimalin var bence, dr gitmedin mi ultrasonda görünür öyle birşiyse..[/QUOTEustune gorme olabılırmıkı bekledımı ıdrar testı cok sılık cızgı belırıyor anlamadım
bitanem bende sen dr git inş meleğin gelmişdr inşallah kötü bişi yoktur iyi haberlerini bekliyorum canım
günaydın canlrımmm... biz geldikkk kızımlaaa 🙂
hoş geldinn canım güccük cadın nasıl
merhaba kızlar.
gülparem tebrikler hayırlısı olsun canım. Allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
tuha canım sende durumlar nasıl var mı bi gelişme bakalım?
aminnnn maviş kedimm sen nasılsın canım bebişin nasıl daha iyisinizdr inş
gülparemmmmmmmmmm çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla kucağıana alamayı nasip etsin yarabimmmm bizlerede dua etmeyi unutma emiii oh oh hamiş haberleri çoğalıyo inş bu liste toptan hamile olarak kapatırız sezonu
ha kız gülparem yerim benn senin o kızını resime bakıpta beyenemeyen kardeşiniiiiiiiii
🙂🙂 ha
ayy inşallahhhhh herkes hamile kalsın inşallahhhhhhhhhhhhh yakında sende olucan hamiş zaten kuzum çok beklemezssin inş
amin canım ya allah razı olsunn sana ve bütün hamişlerimizede hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahh tatlım.araştıdık eşimle internetten ama erkek doktorlar genelde tavsiye ediliyor ben çekijniyorum bayan doktordan bile utanıyorum erkek doktorla hiç olmaz.aaştırmaya devam yanii angelim🙂bu ay yakıyı denedim bakalım inşallahh tutunurr bebişim
aminnn canım allahım yardımcın olsun inş en kısa zamanda bebişin gelir inan hep duamdasınız inş buay senden hamişlik haberi alırız