Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

bizim topik teee nerelere inmiş🙂 dur bi el atayımda yukarı çıksın...😀

bu arada geri sayımlar başladı kızlar,bakalım listeden kimler çıkacak???....

kızlar ya bizde tefriciye okusak ya bebişlerimizin hayırlısıyla gelmesi için.hadi bi toplanında paylaşalım..
Aymelek inşallah listede boş çıkmaz.Allah gönlümüze göre versin.Ezan okunuyor şuanda .Rabbim kabul etsin dualarımızı. :hail:

Amin inş.liste başında ben varım heyecan dorukda diyorum test alıyım yapıyım diyorum gebelik belirtiside yok ayyyyyyyyy çok sıkıldım beklemekden 🙂

HAKKINIZDA HAYIRlısı olsun kızlarrr umarımmm güzelll haberler verirsiniz =))

kızlarrr nolmuş foruma böyle yaa? yenilenmiş ya bi garibime gitti🙂 bu arada gelişmeleri yazmayı unutmayın ben de olursa paylaşacağım, öptüm herkesi...

ya bende hiç bir belirti yok ama adet olacağım zamanki belirtiler var.cicilerim acıyo,karnım bazen ağrıyo.hehe bu ayda adet olucam galiba🙁

bide adetime yakın sivilcelerim çıkardı çıkmaya başladılar bile dokunamıyrum çok acıyolar...🙁(((

Son düzenleme:
ya bende hiç bir belirti yok ama adet olacağım zamanki belirtiler var.cicilerim acıyo,karnım bazen ağrıyo.hehe bu ayda adet olucam galiba🙁

bide adetime yakın sivilcelerim çıkardı çıkmaya başladılar bile dokunamıyrum çok acıyolar...🙁(((

canım yaa inş alırız güzel haberler, benim de arada karın ağrım oluyor, göğüslerimde arada bir sızı, sivilce bende de var, acayip iştahım açık, sık tuvalete gidiyorum. şimdilik bu kadar umarım psikolojik değildir..

bendede uzun zamandr sivilce çıkmydu şimdi var ayrıca ayak baş parmağmda uyuşma var bunla bi alakası varmı bilmyrm gebeliğn paylaşmak istdm sadece ..benm 4 gn falan kaldı çok heycnlym bende ..

bendede uzun zamandr sivilce çıkmydu şimdi var ayrıca ayak baş parmağmda uyuşma var bunla bi alakası varmı bilmyrm gebeliğn paylaşmak istdm sadece ..benm 4 gn falan kaldı çok heycnlym bende ..

canım sivilce belirtilerden galiba ama uyuşma hakkında bilgim yok, burda herşeyi belirtilerimizi paylaşabiliriz çekinme. hepimiz aynı şey için dua ediyoruz, benim de 5-6 günüm var yaklaştıkça insan heyecan yapıyor.

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂

1.salkım..............19 ocak
2.aymelek....................20 ocak
3.çölmeleği..................21 ocak
4.tunaa........................23 ocak
5.elçin&su...................24 ocak
6.beklenenbebiş..........29 ocak
7.best_dream..................30 ocak
8.pirenses......................10 şubat

diğer arkadaşlarda ismini listede görmek istiyorsa beklenen adet tarihini yazarsa sevinirim

salkımmmmm ilk sen varsın 2 gün kaldııııı...

Geri