Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

canım öncelikle çok üzüldüm geçmiş olsun çok zor bi olay yaşamışsın ama doktorun dediğini dinle bence eğer bebek az bi haftada olsaydı 1-2 ay beklemek yeterli olurdu ancak sen normal doğum yapmış kabul edldiğinden en az 6 ay vücudunun kendne gelmesi gerekir aksi takdirde gebelik düşükle sonuçlanır bence sabırlı ol canım..

canım çoook özledik seni neler yaptın halledebildinmi işlerini taşınma vs. face te yazdım sana ama görmedin sanırım cnmmm çok öpüyorum seniii görüşürüz cnmmm

kuzum ya daha baslamadi bile sadece kosturduk kredi noter vs ama imzaladik augstosta teslim aliyoruz evi 🙂

yaa ayriyetten iZiN hazirligi var 🙂 ES ES geliyorum 🙂 vallaha cok özledim memleketimi 🙂 Türkiye geliyorum ayin 16. yola cikiyoruz insallah 🙂

canım hayırlı olsun 🙂) ne güzel memelekitine geliyorsun gerçekten büyük heyecan... bizlerde bildiğin gibiyiz iyiyz bebişlerle büyüoruz bi kızım olacağını öğrendim bende işte 🙂) onun haricinde herşey bildiğin gibi...

ayyyyy icimi bi heycan kapladi ya izin bize iyi gelir kesin 🙂
eee sizler nasilsiniz 🙂
anlatin ne var ne yok varmi yeni hamis haberlerimiz?

herkese hayırlı cumalar kızlar.. ben haftasonu yokum 2 gün anneannemin bağ evinde kalıcaz, pazt kontrole gitmeden yazablirsem yazarım, olmadı akşamına mutlaka yazarım. herkesi öptüm AEO...

hadi inş gelmiştir bebeğin canım.

kimse yok sanrısam,
yarın aşılama olacak ama bende hiç heyecan heves yok nedense...

canım Allah yardımcın olsun inş bebek için bu bir adım olur dualarımız seninle...

aloooo kimse yokmu?
kizlar uzun zamandan sonra geldim ..................
🙂

vays hemşom gelmiş, özlettin kendini canım, hadi eviniz hayırlı olsun. gell valla ben de beklerim sevindim izne çıkacağına🙂 güzel oldu eskişehir🙂 bebek haberleri var yeni, senden ne haber? benimde inş pazt kontrolüm var bakalım tatilden sonra inş buluşucaz bebeğimle umarım iyidir ve inş hayırlısıyla cinsiyetini öğreniriz, öptüm seni...

selam kizlar nasilsiniz? hayirli cumalar..29 unda olmasi gereken adetim hala olmadi beklemedeyim.her adet öncesi sisen ve aciyan gögüslerden hala eser yok.ne adet belirtisi nede baska bise...hayirlisi bakalim.
canım hakkında hayırlısı olsun inş gelmiştir bebeğin göbişine...