canım çoook özledik seni neler yaptın halledebildinmi işlerini taşınma vs. face te yazdım sana ama görmedin sanırım cnmmm çok öpüyorum seniii görüşürüz cnmmm
canım öncelikle çok üzüldüm geçmiş olsun çok zor bi olay yaşamışsın ama doktorun dediğini dinle bence eğer bebek az bi haftada olsaydı 1-2 ay beklemek yeterli olurdu ancak sen normal doğum yapmış kabul edldiğinden en az 6 ay vücudunun kendne gelmesi gerekir aksi takdirde gebelik düşükle sonuçlanır bence sabırlı ol canım..
merhaba kızlar... gebelikle alakalı bi soru sormak istiyorum size. 2,5 ay önce sorunlu bir gebelik yaşadım 7ay 10günlük bebeğim alındı. dr ez 6 ay bekelememi istedi. fakat ben bekliyemiyorum🙁 böyle bir durumla karşılaşan varmı yada ilk gebelikten hemen sonra beklemeden hamiş kalan varmı? en önemlisi kalıpta sorun yaşayan varmı yada yaşamayan?
canım çoook özledik seni neler yaptın halledebildinmi işlerini taşınma vs. face te yazdım sana ama görmedin sanırım cnmmm çok öpüyorum seniii görüşürüz cnmmm
canım hayırlı olsun 🙂) ne güzel memelekitine geliyorsun gerçekten büyük heyecan... bizlerde bildiğin gibiyiz iyiyz bebişlerle büyüoruz bi kızım olacağını öğrendim bende işte 🙂) onun haricinde herşey bildiğin gibi...
selam kizlar nasilsiniz? hayirli cumalar..29 unda olmasi gereken adetim hala olmadi beklemedeyim.her adet öncesi sisen ve aciyan gögüslerden hala eser yok.ne adet belirtisi nede baska bise...hayirlisi bakalim.
herkese hayırlı cumalar kızlar.. ben haftasonu yokum 2 gün anneannemin bağ evinde kalıcaz, pazt kontrole gitmeden yazablirsem yazarım, olmadı akşamına mutlaka yazarım. herkesi öptüm AEO...
Hepimize hayırlı Cuma' lar ve hayırlı bebiş haberleri diliyorum....
Benim beklemediğim adet tarihim 2 Temmuz, hiç olmadığı kadar göğüslerimde büyüme var ve kasıklarda arada bıçak saplaması gibi ağrılarım... Ama her ay ümitlenip üzülmekten de kahroluyorum... Bu defa çooook ihtiyacım var O' na, inşallah gelir...
kuzum ya daha baslamadi bile sadece kosturduk kredi noter vs ama imzaladik augstosta teslim aliyoruz evi 🙂
yaa ayriyetten iZiN hazirligi var 🙂 ES ES geliyorum 🙂 vallaha cok özledim memleketimi 🙂 Türkiye geliyorum ayin 16. yola cikiyoruz insallah 🙂
vays hemşom gelmiş, özlettin kendini canım, hadi eviniz hayırlı olsun. gell valla ben de beklerim sevindim izne çıkacağına🙂 güzel oldu eskişehir🙂 bebek haberleri var yeni, senden ne haber? benimde inş pazt kontrolüm var bakalım tatilden sonra inş buluşucaz bebeğimle umarım iyidir ve inş hayırlısıyla cinsiyetini öğreniriz, öptüm seni...
selam kizlar nasilsiniz? hayirli cumalar..29 unda olmasi gereken adetim hala olmadi beklemedeyim.her adet öncesi sisen ve aciyan gögüslerden hala eser yok.ne adet belirtisi nede baska bise...hayirlisi bakalim.