Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

canımrabbim inşallah bu ay yüzünü güldürür. en kısa zaman da bebişini eline almak nasip eylesinnnnnnnnnnnnn
kızlarrr nasılsınız
selam canım sen nasılsın bakalım
gamze ablam sana iyi tatillr bizim yerimize giri ver denize. bol bol yüzünüz gülsün her daim
mavişim sen gönlünü ferah tutu ben biliyorunm senin bebiş seni hiç üzmeyecekkk 🙂
burçem sanada iyi tatil güzel haberlerinizi bekliyorummmmmmmm
sevdeciğim verdiğin bilgi çok sagol.bende klomen kullandım bu inşallah bebegim tutunurrrr. dualarınızı bekliyorummm sen nasılsın bakalımmm. muhammed nasıl??????????????
ay mlek canım umudunu kaybetme. elbet bir gün seninde yüzün güler

merhaba canım ben 15 haftalık hamileyim 63 kilyla hamile kalmıştım 60 ım şuanda henüz kilo alamadım ben ama doktor 4.5 -5 aydan ssonra almaya başlarsın dedi bakalım ne olcak bence kafana takma sonuçta 5 aylık hamilesin her ay 1 kilo çok önermeselerde olabilir diyor dokorlar ama eğer rahatsız ediyorsa seni doktor ona göre bi beslenme listesi verebilio cnmmm.. çok öpüyorum cnmmmmm

canim benim bence de telaslanma ben de senin gibi dusunuyordum. herkes de zaten farkli oluyor. burda bazi ablalalarla konusuyorum cita gibi kadin normalde 😀 ama hamileliginde 18 kilo aliyormus. ben de sanirim onu yakaliycam diyordum. su an 30 haftalik olduk sayiliriz artik
le ve hemen hemen 12 kilo aldim. ama hic umrumda degil sonra veririm. yalniz su var cok yemek yiyordum daha dogrusu ekmek ve unlu urunlerde yani pasta borek felan sekerim oyle cikti benim. vucudum karbonhidratlarla cok savasamiyormus yeteri kadar o yuzden gebelik sekeri cikmis ve o yuzden de kilo almam cok hizli olmus ben sadece 5. ve 6. ayda toplam 9 kilo birden aldim. onlari baya bi kestim simdi daha iyi. hem de eminim kilo almam da yavasliyacaktir. bu ay sonunda kontrolumuz var bakalim.
hani senin de boyle olacak diye bisey yok tabi kii ama belki bazi urunlerde sen de eger kafana cok takiyorsan sinirlama getirebilirsin ama sakin bunu zayiflama anlaminda diyet olarak algilama. cunku gebelik iicn iyi degil. herkesin yapisi cok farkli kimisi 20 kiloya yakin aliyor kimisi 7-8 kiloyla dogum yapiyor. biz daha cok kilo alanlardaniz sanirim 😀

selam canım bence hiçcanını sıkma önemli olan bebeğin ve senin sağlığın doğum sonrası gidiyor ben ilk hamileliğimde 12 kilo alarak doğuma gittim sonra eskisindende daha zayıf oldum ikincide 30 kilo aldım kendimi tanıyamıyordum herkes bana birdaha asla eskisi gibi olamıycamı söylüyordu ama ben kendime inanıyordum kilo gidecekti ve gittide daha 20 günlük doğum yapmıştım mevlütte 38 beden eteğimi giyince herkes şaşırmıştı 5-6 ay içindede 48 kiloya indim busefer nasıl diye sorarsan enteresan ben 8 -9 ay evvel sigarayı bıraktım ve 14 kilo aldım tam diyete başladım hamile kaldın 12. haftam bugün bitti hamilelikten henüz hiçkilo almadımda vermedimde ama bundan sonrası nolur bilmiyorum iştahım daha yeni düzene giriyor bakalım ilerleyen zamanlarda nolcak 🙂 ama ben veririm diye düşünüyorum 🙂 inşallah yarın ikili testim var en çokda onu merak ediyorum araştırmalarıma göre kesin olmamakla birlikte cinsiyetide söyleyebiliyorlarmış bakalım biz ne yapıcaz en çokda sağlık neticesini merak ediyorum ama cinsiyetide merak ediyorum 🙂 canım kendini fazla üzme kilo diye çok rahatsızsan doktorunla konuş sana beslenme alışkanlığını sorup farklı bir beslenme şekli belirliyor ben ikincide öyle yapmıştım ama beceremedim aşermeler daha ağır bastı ve 30 kilo aldım sadece dikkat et ama aç kalma öptm seni 🙂

bebişim selam bitenem benimde geç belli oldu bence başka doktorada git emin olmadanda hiçbişeye yeltenme dilerim yanılma vardır tunayla aynı zamanda hamiş kaldık onun gecikmeden belli oldu benim günüm geçtiği halde çıkmıyodu sonra çıktı bence biraz bekle ve başka doktorada görün canını sıkma içini ferah tut hiçbişey olmayacak inşallah 🙂

bencede bir doktorun kararına göre hareket etme canım başka doktorlarada görün hersey Allah tan sıkma canını veren oysa alanda o canım herseyde bi hayır vardır yeterki senin sağlığın yerinde olsun Allah hayırlı evlat nasip eder inşallah. ve inşallah bebeğinde birsey yoktur. bizide bilgilendirirsen sevinirim dualarım seninle..

cnm sağol bilgilerine ama benim beta hcgde yükselmiyor anlamadım🙁 hayırlısı olsun herşeyin tam mutlu oldum derken bu üzücü haber inasanı çok yıkıyor ALLAH herkese sabır versin
canm öncelikle geçmiş olsun bekle tatlım belki geç döllenme olmuştur bekleyincede belli olmazsa başka doktorada gidersin tek bir doktorla kalma benden sana tavsiye ii haberlerini bekliyoruz tatlım