Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

eveeett şimdi de geldik haziran ayına🙂 hadi bakalım maşallah maşallah hamişlerimiz çoğalmaya devam ediyor🙂 bakalım bu ay kaç hamiş çıkacak? darısı tüm listeye...

bir gün listedeki herkesi hamiş olarak yazmak dileğiyle...🙂

🙂:nazar:🙂:nazar:🙂H A M İ Ş L E R İ M İ Z🙂:nazar:🙂:nazar:🙂

Aman nazar değmesin

1.salkım......................şubat hamişi :nazar:
2.tuvanna....................şubat hamişi :nazar:
3.aussie-angel...........şubat hamişi :nazar:
4.hazan_11...............şubat hamişi :nazar: son adet 7 şubat Antalya
5.esinerkan..........mart hamişi :nazar: son adet 1 mart Düzce 24 Okul öncesi öğrt.
6.burju.................mart hamişi :nazar:
7.sarı gelin.................mart hamişi :nazar: son adet 6 mart
8.sen-lin12121212.........mart hamişi :nazar:
9.çölmeleği..............mart hamişi :nazar: Mardin/Midyat 19
10.tunaa.......mart hamişi :nazar: son adet 20 mart Eskişehir 33 Resim öğrt. çok mutluyum🙂)))
11.mavişimbebekistiyor.......mart hamişi :nazar: İstanbul 41 Gayrımenkul danış.
12.mavikedi..............nisan hamişi :nazar: son adet 1 nisan Edirne 28 İngilizce öğrt.
13.geliyobebiş..........nisan hamişi :nazar: son adet 8 nisan
14.dilara1.................nisan hamişi :nazar: Mardin(Almanyadan) Tebrikler🙂
15.elçin&su..................nisan hamişi :nazar: son adet 9 nisan Tebrikler🙂
16.ayperi..................nisan hamişi :nazar: son adet 23 nisan Tebrikler🙂
17.sheker_shey...............nisan hamişi :nazar: son adet 28 nisan Konya Tebrikler🙂

18.merakla bekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim? 🙂

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
gelin artık bebişlerimiz gel gel gel...🙂
:salıncak:
-pamukşekeri.................29 mayıs ??? Bursa 32 Muhasebe öğrt.

-mini garaböcük..........30 mayıs ??? Gurbetçi Eskişehirli 26

-defne defne................30 mayıs ??? Satış danışmanı

-haziran13.............??? İstanbul 35 Mühendis

-gülparem...............??? Afyon 22 Üniv. öğrc.

-beklenenbebiş..........8 haziran ??? 20

-yesi......................??? 25

-best_dream............11 haziran ???

-fatma mutlu.............? Elazığ 21
-orjinal-catlaq............12 haziran İstanbul
-bembeyaz...............14 haziran Konya 26 Memur
-esde.....................? Fransa
-uyuzmuyum_neyim.................15 haziran Ankara 28 Memur
-denizzzz............16 haziran
Muğla/Fethiye 27 Muhasebe

-pirenses.......................20 haziran
-gullu_23...................20 haziran
-ayse arslan................21 haziran Kayseri
-unıca...................?

-geveze.....................23 haziran
-sevde7...................24 haziran
-çitos....................20 haziran Yozgat
-sılam_nisa.................? Türkçe öğrt.
-burçemm.................? Tekirdağ
-tektanemmm.................25 haziran

-yaseminnnnnnn.............26 haziran Kütahya 22 Ev hanımı
-sevoş...................?

-sinemtugra...............?
-baharrrımmm..............?Ardahan Güzellik uzmanı
-hayal....................? Tokat 24 Türkçe öğrt.
-bebekyüzlüm................? Ankara Ev hanımı

Arkadaşlarımıza Allahtan sabır diliyoruz, inş en kısa zamanda yine bizlere bebek müjdesi verirler...
-geweze............? Ankara 22 Üniv. öğrc.
-tatu...............?

Arkadaşlarımızı da unutmadık ne zaman isterlerse listeye tekrar ekleriz, onlar da lütfen umutlarını kaybetmesinler:
-sea34........................? İstanbul
-koza...................? Antalya 33
-aymelek..............? Erzurum 25 Hemşire
-elif_ecrin................?

-melodi_cn...............? İstanbul 25 Ev hanımı
-lalezar...................?Balıkesir 39 Memur

adet tarihini ve diğer bilgilerini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz...
adet olanlardan isteyenler de lütfen yeni adet tarihlerini ekletmeyi unutmasınlar.

Dikkat!!! Regl tarihi 15 gün geçip de topiğe haber vermeyenler listeden çıkarılacaktır.
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

kızlar facebooktaki grubumuza da buyrun, şimdilik burdan gelen 52 kişi olduk, herkesi bekleriz...

tunacım merhaba yazını yeni okudum giremedim 2 gündür ara ara baktım sadece doktor kemik yapıısna göre söledi ama %100 bisonuç değil tabiki bu dedi sadece bi tahmin dedi canım yani 2 hafta sonra ulrtasonda gerçeğini öğrenicez ben pek inanmıyorum kemik yapısı na veya ense kalınlığına göre cinsiyet tahminie zaten.. bu arada ikili testin iyi çıkmış cnmmm süperrr allah dahada sağlık versin cnmm çok sevindimm öpüldünnn

Hazancim Allah yardimciniz olsun canim Dualarimiz sizinle ins. insan einde olmadan cok bunaltiyor ama en cok da bebeklerimiz uzuluyor bu durumda. Beklemek cok zor biliyorum ama sabir canim bol bol dua et. okuyabiliyorsan bisiler oku derim. kotuyude asla dusunme. drlar bazen cok korkutuyor benim eltiminde basina ayni seyler geldi. simdi 5 aylik saglikli bir oglumuz var. birde o dr kesin demisti. yikilmislardi. cok sukur ama simdi. senin de oyle olcak ins. dualarimiz sizinle

slm kızlar nasılsınız ben 2 li testi kaçırdım 3 lü test yapıldı ve yüksek risk çıktı dünya başıma yıkıldı Allahım kimseye yaşatmasın dün amniyosentez yapıldı doktorum bişey çıkmıcak diyor ama benim kafam soru işaretleriyle dolu ayrıntılı usg de herşey normal gibi görünüyor 21 gün sonra sonuçlar çıkacamış dualarınıza ihtiyacım var Aussie Angel da sonuç bekliyormuş Allahım yardımcımız olsun hepiniz Allaha emanet olun hoşçakalın

A
ay garabocuk gurbetin zor yanlari iste bunlar. 6 ay oldu trden geleli ama sanki hic gitmemisim gibi. cok ozluyorum bende herkesi. tr bi baska. birde kimsecikler kalmadi herkes turkiyeye gitti bizim arkadaslarin ama sabir ins. 2 aya kadar annem gelcek. bu arada ben de trden gelince ev tasimizstim megersem o zaman hamileymisim bilmiyordum. belki senin de oyle olur haa bakarsin 🙂) ins gonlune gore versin Rabbim

günaydinlarrrr nasilsiniz baken?
ya kac gündür az virvirliyoz yav.............

ya kizlar bende tr ye gitmek istiyorum yaa herkezi cok özledim ama önümüzde bi tasinma var ............... bu sene bize izin yok herkez bu yaz napacagini anlatiyo ve ben ev tasicam sicak havada 🙁 napalim dimi

[h=2]kizlar nette dolasirken bunu buldum ben cok eglenerek okudum eminim sizde begeneceksiniz :D:D

Doğmamış bebekten güldüren mektup🙂[/h]
Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.
Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.

fotoğraf makinesine benzeyen birseylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım ppimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.

Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismi koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.

Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.

Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...

Not: Bebek arabasının kliması olsun bari

Beş Aylık hamişlerimizdeki durumlar 😉• Ağırlığınız artacak, kilonuza dikkat edin. Bebeğin en hızlı büyüdüğü, iştahınızın arttığı bir dönemdesiniz.• Göğüsleriniz daha fazla büyümeye, yumuşamaya, toplardamarlar görülmeye başlar. Colostrum denen sıvı, ilk süt kıvamlı sıvı gelebilir. Göğüs ucundaki koyu renk alan areolanın, genişlemeye başladığını farkedebilirsiniz, bazen göğsün yarısını kaplayacak kadarda büyüyebilir. Bu hamileliğin zararsız bir yan etkisidir ve bebeğin doğumundan hemen sonra 12 aya kadar büyük kalabilir.• Rahim karın içinde iyice büyümüştür, üst sınırı göbek deliğine ulaşmıştır. Karnın alt kısmında bazı ağrılar hissedebilirsiniz, telaşa kapılmanıza gerek yoktur, büyüyen rahminizi destekleyen kaslar ve bağlar gerilmektedir.• Saçlarınız daha ince ve yağlı olabilir. Cildinizdeki olumlu değişiklikler nedeniyle de kendinizi daha güzelleşmiş ve iyi hissedeceksiniz.• Bebeğin büyümesi ile genişleyen rahminiz kalın barsaklara baskı yapar ve barsak alışkanlığınız düzensizleşir, kabızlık artabilir.• Hamilelik sırasında sıklıkla bacaklarınızdaki kan damarları görünür hale gelir, varisler oluşabilir, yaygınlaşabilir. Bunu an aza indirmek veya önlemek için, uzun süre ayakta durmak veya oturmaktan kaçının, bacaklarınızı uzatın, sık sık hareket edin, dolaşın ve doktorunuz önerirse varis çorabı giyin.• Nefesiniz kesilmeye başladı mı? Biraz nefes darlığı normaldir, büyüyen rahim akciğerleri ittikçe bu şikayetiniz biraz daha artabilir.• Daha fazla ağırlık taşıdığınız için, rahimin büyümesiyle ağırlık merkeziniz değişmiştir, parmaklarınız ve eklemleriniz hamilelik hormonları nedeniyle gevşemektedir, dikkatli olmalısınız. Hala bırakmadıysanız yüksek topuklara elveda demelisiniz, dengenizi zorlaştırdığı gibi bel ve sırt ağrılarına neden olur.• Sırt ağrılarınız olabilir.• Midede yanma, hazımsızlık, şişkinlik olabilir.• Dişeti kanamaları olabilir.• Ayak bileklerinde, ayaklarda, bazen el ve yüzde şişlikler olabilir. • Artık hamilelik gerçeğini kabullenmişsinizdir ve duygusal gel-gitlerde azalma olur, unutkanlıklarınız devam edebilir.

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE MERHABA 🙂
BENİM SİZLERDEN BİR RİCAM VAR RÜYA YORUMUNU İYİ YAPABİLİRİM DİYENİNİZ VARMI ARANIZDA YADA ETRAFINIZDA ANNENİZ, TEYZENİZ YADA HERHANGİ BİR AKRABANIZ RÜYA YORUMUNUZ HAKİKATEN İYİ YAPIYOR DİYORSANIZ NOOOOLUUR BANA YAZIN RÜYAMI HER YERDE ANLATAMIYORUM BU RÜYANIN TABİRİNİDE MERAK EDİYORUM VE İNTERNETTE KESİNLİKLE RÜYAMIN TABİRİ ÇIKMIYOR :18:
kızlar lütfen bilen varsa yardım etsin bu aralar epey bir dardayım ve Rabbim o rüyayı onun için nasip etti biliyorum nolurr yardım :uhu:

Geri