Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Canım benim 3lü testim sıkıntılı cıkmıstı ve ben amniyosentez oldum ( göbekten yani bebeğin sıvısından örnek alındı incelenecek...
Umarım rabbim kimseye yasatmaz bu duyguları ve acıları gerrçekten cok sanclı bir süreç...
Siz kaç haftalık oldunuz canım ??

SELAM KIZLAR ÖNCELİK YAZDIGINIZ BİLGİLER İÇİN ÇOKK SAGOLUN İYİKİ VARSINIZ.... İLK BASTA BU OLUR DİYE UMUTLANMISTIM AMA İLK OLMA İHTİMALİNİN DÜŞÜK OLDUGUNU DUYUNCA ÜZÜLDÜM TABİİİ RABBİMİN NE ZAMAN VERECEGİ BELLİ OLMAZ BEN YİNEDE ELİMDEN GELENİ YAPAYIMMMM[QOUTE=uyuzmuyum_neyim🙂;709887]sen dış görünüşe aldanma ..o işler hiç belli olmaz ..ummadığın taş baş yarar ...artı havlayan köpek ısırmaz

geçmiş olsun dikkat et ..ben de aslında çok şipşak biriyimdir ..5 dakikada beşiktaşımdır ama bazen ben de oramı buramı keserim

hayırlısı neyse o olsun ..kız ya da erkek farketmez bence ,hayırlı evlat olsun da inş.

iğne koldan da vuruluyor kalçadan da ...ben iki aydır kalçadan vurduruyorum ..
ilk ay bende de iğneden sonra çok fena kasık ağrısı olmuştu ...iğneden 36 sat sonra çalışma yaptık çalışmadan sonra doğrulamadım nefes alamadım ayağa kalkamadım kitlendim resmen ..
ama 3-4 saat yatarak dinlendim geçti ..
sanrıım iğnenin ilk vurulmasına karşı vucudun verdiği tepkiydi o ..
bu ay 2.ayım ..
bu ay hiçbir ağrı hissetmedim ..ve hala da ağrım yok ..
yumurtaların çatlamıştır korkma ..iğne çatlatıyor ...
ağrı varsa aslında korkmak gerek çünkü ağrı demek kist oluşumu anlamına da gelebiyor çünkü ..
içini ferah tut inş. hayırlısı ile hamile kalırsın ..
bende de bu ay 3 koca yumurta vardı ..
adetimi bekliyorum işte ..[/QUOTE]AY RABBİM İNŞALLAH HEPİMİZE NASİP EDER.. bana ilişki konusun belili bi gün vermedi iğneyi vurul ilişkiye gün ve gün aşırı devam edin adet olana kadar dedi....

ilk olmasına ragmen hiç agrım yok ama benimm normal miki bilmiyorummm.

aminnnnn canım iyiki varsınız yaaa siz olmasınız kimlerle paylasırım bütün bunlarııııııııııııı iyiki varsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
gamze ablammmmmmmmmmmmmmm çokkkkkk saol yinede.... sende iyiki varsın güzel dileklerin bile bana yrter. evet bu aralar giremiyorum eşimin ablası geldi antalyadan maglum bu yüzden giremiyorummm.inşallah her sey yolundadırr

aysegül ablam sende sagollllll.aminnnnnnnn güzel dileklerin içinnnn.inşallah yazdıkların hayal olmaktan çıkar da şu hasretlik geçerrrr

selam millet ...ya benim adet tarihim sanırım 15 mayıs ben yanlışlıkla 18 mayıs dedim ..çünkü normalde siklusum 31 gün sürüyor ama klomenden sonra klomenle yumurtalar erken olgunlaştığı için adetim 28 güne düştü ..dolayısıyla buna göre adetim 15 mayıs olacak muhtemelen ..zaten progestanı da bitirdim ..geçen ay progestan bittikten 4 gün sonra adet olmuştum ..bu ay da aynısı olursa pazartesi adet olmam gerekiyor ama ben yine de bi ihtimal 15 i diye hesaplıyorum ...

Sensin mahzun kalplerin sığınağı.
Sensin mazlumun âhını işiten.
Sensin zalimin zulmünü bilen.
Senin adaletindir sığındığımız.
Senin mizanındır güvendiğimiz.
Senin hesabındır tesellimiz.
Nefsimize zulmetmekten alıkoy bizi.
Senin adaletine razı olanlardan eyle bizi.
Senin adaletinin korkusuyla terbiye et hepimizi.
Adaletinin korkusuyla yumuşat kalplerimizi.
Amellerimizin tartıldığı 'mizan'da güzel eyle akibetimizi.
Mizanında ağırlığı olanlardan eyle bizi.
Kolaylaştır sorgu sualimizi.
Sana hesap verme inceliğiyle yaşat bizi.
Hükmüne razı eyle bizi.
Zulmetmekten ve zulme uğramaktan uzak eyle hepimizi

Cumanız Mübarek Olsun...

günaydinlarrrr nasilsiniz baken?
ya kac gündür az virvirliyoz yav.............

ya kizlar bende tr ye gitmek istiyorum yaa herkezi cok özledim ama önümüzde bi tasinma var ............... bu sene bize izin yok herkez bu yaz napacagini anlatiyo ve ben ev tasicam sicak havada 🙁 napalim dimi

hayrlısı canım inş yakında alırsın bebeğini kucağına🙂

AY RABBİM İNŞALLAH HEPİMİZE NASİP EDER.. bana ilişki konusun belili bi gün vermedi iğneyi vurul ilişkiye gün ve gün aşırı devam edin adet olana kadar dedi....
ilk olmasına ragmen hiç agrım yok ama benimm normal miki bilmiyorummm.

aminnnnn canım iyiki varsınız yaaa siz olmasınız kimlerle paylasırım bütün bunlarııııııııııııı iyiki varsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
gamze ablammmmmmmmmmmmmmm çokkkkkk saol yinede.... sende iyiki varsın güzel dileklerin bile bana yrter. evet bu aralar giremiyorum eşimin ablası geldi antalyadan maglum bu yüzden giremiyorummm.inşallah her sey yolundadırr

aysegül ablam sende sagollllll.aminnnnnnnn güzel dileklerin içinnnn.inşallah yazdıkların hayal olmaktan çıkar da şu hasretlik geçerrrr
[/QUOTE]

canım benim ne demek burda kardeş gibiyiz, sağol herşey yolunda şükür darısı başına🙂 öptüm seni..

hemşom nptın gelmedi galiba kırmızılar? ay hamişsin galiba ya nasıl sabrediyosun? kuzumm Allah yardımcınız olsun taşınmak çok zor bilirim. gel valla buralara keşke gelsen beklerim..

çok sessız buralar
di mi canım yaa eski performanstan eser yok valla, millet havalar güzel diye geziyor galiba.. ben de gündüz hiç giremedim tunanın kreşe son gidişiydi bugün eşyalarını falan almaya gittik, dedim kızlar şimdi doldurmuştur sayfaları ama sadece 1 sayfa ilerlemiş yaa hayrett..