Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

slm meleklerim nasılsınız

ben çok yorgunum bugün yine şeker testi yapıldı buda yüksek çıkarsa yapıcaz bişiler dedi moralim çok bozuk ya neolur dua edin bize
canım benimm, Allah bebeişini korusun dualarım seninle inş Allah sağsağim kucağına almayı nasip etsin sana ve hepimize..

canım nerden anladı ki erkek olduğunu? tabi hayırlısı ve sağlıklısı canım yaa ilk bebeğin hem önemli olan da bu🙂 valla beklemesi çok heyecanlı gerçekten🙂

canım benim 11+4 olduk ablası, büyüyoruz yavaş yavaş dün ikili testimizin sonuçlarını aldık şükür iyi çıktı. tuna da iyi yarın son kez gidecek kreşe inş pazt gecesi tatile çıkıcaz da. dört gözle kardeşini bekliyor🙂

canım gece yazdım ama görmedn sanırım, dün aldım sonuçları allahıma bin şükür hepsi güzel çıktı darısı herkese. ense kalınlığı da 1,17 mm imiş.

slm kızlar nasılsınız ben 2 li testi kaçırdım 3 lü test yapıldı ve yüksek risk çıktı dünya başıma yıkıldı Allahım kimseye yaşatmasın dün amniyosentez yapıldı doktorum bişey çıkmıcak diyor ama benim kafam soru işaretleriyle dolu ayrıntılı usg de herşey normal gibi görünüyor 21 gün sonra sonuçlar çıkacamış dualarınıza ihtiyacım var Aussie Angel da sonuç bekliyormuş Allahım yardımcımız olsun hepiniz Allaha emanet olun hoşçakalın

aminnn allah razı olsun inş hepimiz sağ salim alırız kucağimıza bebişlerimizi

maşallah kocaman olmuş teyzesinin fındığı ikili testinizin güzel çıkmasınada çok sevindim canım tatilde bol bol gezersin artık havalarda güzel rabbim sorunsuz bir hamişlik nasipe etsin hepimize

bitanem çokkk geçmiş olsun inş hiç bişey çıkmıcak rabbim yardımcın olsun duarım seninle neoldu bize böle nazaramı geldik yaa allahım bebişlerimizi sağ salim kucağimıza almamızı nasip eder inş

canım benim Allah yardımcın olsun ama doktorun da bşy yok demiş bak için rahat olsun güzel şeyler düşün de herşey güzel olsun. inş bebeğini Allahın izniyle kucağına alırsın. inş iyi çıkar sonuçların canım dualarımız seninle.

amiiinnn güzelim, büyüyoruz şükür teyzesi tşk ederiz. çok şükür tatil için de izin verdi doktor npyım temmuzda eskişehirde kavruluruz sıcaktan artık eşimin 2 sınavı var mecburen erken çıkıyoruz. bol bol dinlenip denize giricem🙂

Canım bu yazını okuyunca sana yazıp yazmamkta tereddüt ettim ama dayanamadım.Aynı yaştayız o yüzden senin başına gelen benim de her an gelebilir.Lütfen vazgeçme ve vazgeçmemeyi kendin için yap.Tabii ki eşini çok seviyorsun ama lütfen kendine daha çok sev.Ben daha önce yazmıştım iki sene önce ikizlerimi eşim istemediği için ve eşimi çok sevdiğim için onun kararına uydum.Ama şimdi kocama her bakışımda nefret olmasada kırgınlık ve kızgınlık var .Kendim için onun kararına uymamam gerekiyordu.O da çok pişman şimdi ama neye yarar sen ve eşinde sonra çok pişman olmayayın keşkelerin olmasın sen her türlü imkanı dene arakadaşım.Haddimi aşmak istemem tabii ki senin kararın ama lütfen öncelikle sen karar ver.Anne olma kararını kimsenin eline bırakma .Allah hepimiz için hayırlısını versin Allaha emanet ol canım

selam kızlarr bu ay adet oldumm hamile değilim haber verim dedim zaten bu ay olcanı sanmıyordumm hayırlsıı kızlar inşş bebeğimi beklediğimde bebişim bana gelir anesineee🙂🙂 alah büyük alahım senden isitiyorum bebğimi ne olur bana gönder bebeğimii...