lale abla hakkinizda hayirlisi olsun. Rabbim gonlunuze gore versin sana ayrica dua edicem ins kabul olur. Bence de biraz kafani dagit. ins supriz yapar bebisiniz de gelir
evet büyüyoruz canım tşk ederim 11+3 olduk canım, 11-14. haftalarda yapılıyor zaten inş iyi çıkar sonuçlar da, siz kaç oldunuz? Allah hepimizin tamamına erdrsn.
maşallah tuna ablası.sanki sizin hamiş günlerinizi daha çabuk gecıyor.🙂inş sonuçlar da iyi çıkacak merak etme.biz de 13+1 olduk.testimizi cuma günü yapacaz.doktor öyle dedi.bakalım inş bizim de iyi çıkar.hepimize hayırlısı olsun bebeklerımızı sagsaglım alırız kucalarımıza inş..........
lalezar abla bak rabbim ne güzel çareler göstermiş herşey insanlar için şuan eşinin psikolojisini anlıyorum ama inan senin için daha çok yanıyo bunuda biliyorum ablacım 40 na girmeden aradan bir kaç hafta geçtikten sonra tekrar aç konuyu derim eşine de deki kaderden kaçılmaz rabbim dilediğine kız dilediğine erkek çocuğunu verir dilediğine hiç vermez ama bak tüp bebek gibi bi alternatif var bunu verende rabbim kullar sadece vesile eğer denemssen bunu inan pişmanlığın birken bin olucak.nedenler hiç bitmicek biraz ara geçtikten sonra eşine beni çok sevdiğini biliyorum bende seni seviyorum ama rabbimin verdiği bu imkanıda kullanmak istiyorum de.bunu demeni canı gönülden istiyorum ablacım seni çok seviyorum insan melekler mekanından arılamıyo.bi şekilde çekiyo burası.allahım fazla aratmadan meleğini gönderir inşallah hayırlısıyla.
mini garaböcük sıra sende kaçış yok üle bu çocuk kıpırdayıncamı test yapıp dr gitcen he.
sarıgelin sana gelince oğlun olucak hiç kıvırma içime doğan budur.
selin bebişin kocaman olmuş derin bir ah çektim okuyunca rabbim sağ salim kocaklarınıza versin inşallah bebişlerinizi.
uyuz canım senin bi kızın olursa inşallah tesadüfen benim gelinim falan olmaz vala siz ana kız oğlumunda benimde ömrümü yersiniz
canım inşallah hayırlısıyla senin bebişinde gelmiştir.
diğer melekler rabbim gönlünüze göre versin hepinizi kocaman öpüyorum.
mrh sarıgelin.uzun zaman oldu konusmayalı degıl mi.çok giremıyorum yıne.evet büyüdük teyzesi maşallah.ama daha biz ikili tesimizi bile yapmadık.cuma günü yapacaz.artık üçlü ne zamn olur bilmiyorum.inş iyi sonuçlar alacaz hepimiz .buarada ogluşun olursa gercekten tahmının dogru cıkacak demi.🙂inş hayırlısı.kaç oldunuz buarada.cinsiyet öğrenmek için erken degıl mı.haberdar et beni merak ettim şimdi.hadi hayırlısı olsun.saglıcakla.bebişe iyi bakkkk🙂