Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

düşkünlük ayrı canım bende babama çok düşükünüm aynen erkek kardeşimde anneme çok düşkün ama kızlar annelerle artkadaş gibi olmalı bence biz annemle öyleydik vede çok şanlı olduğumu düşünüyorum tabi belli saygı çerçevesi oluor yine ama her konuda paylaşımda bulunmak çok güzel.. kızıı kullanmak gibi bi niyetim yok bu arada yanlış anlaşılmasın ben paylaşımdan bahsediyorum temizlik kadında tutarsın yapar mühim değil o yani ben birlikte ana kız bi şeyler yapmaktan bahsettim 🙂))

yawww ben de kız olmasını çok istiyorum da ama ben temizlik yaptırmak için değil ,süsleyip yanımda gezdirmek için istiyorum hahaha
saçlarını örüp ,entel dantel giydirip anası gibi gezdireceğim de ondan hahaha[/QUOTE]

hoşgeldin böcüğümmmm iyiyz hepsimizzz 🙂 sen nasılsın cnmmm adette olmamışsın ayy artık bi kan testi yaptırsan diyorum yaaa en azından hamişsen ona göre davranırsın şeekerim sabırsızlıkla bekliorum valla hadi hayırlısııı 🙂

günaydinlarrrr 🙂 okumadan dalim dedim 🙂 yani bi kac sayfayi uctm da yetmez sanirim 🙂

nasilsiniz bakeen?
sarim uyuzum nasilsiniz
lalem nirde gactimi? hmmm sorarim ona ee anlatin kizlar 🙂 ni va ni yok?
benim kirmizi kart daham gelmedi ?????

düşkünlük ayrı canım bende babama çok düşükünüm aynen erkek kardeşimde anneme çok düşkün ama kızlar annelerle artkadaş gibi olmalı bence biz annemle öyleydik vede çok şanlı olduğumu düşünüyorum tabi belli saygı çerçevesi oluor yine ama her konuda paylaşımda bulunmak çok güzel.. kızıı kullanmak gibi bi niyetim yok bu arada yanlış anlaşılmasın ben paylaşımdan bahsediyorum temizlik kadında tutarsın yapar mühim değil o yani ben birlikte ana kız bi şeyler yapmaktan bahsettim 🙂))

yawww ben de kız olmasını çok istiyorum da ama ben temizlik yaptırmak için değil ,süsleyip yanımda gezdirmek için istiyorum hahaha
saçlarını örüp ,entel dantel giydirip anası gibi gezdireceğim de ondan hahaha
[/QUOTE]
yaww ben espri yaptım zaten amma da ciddiye aldın hee sarışın bomba hahaha
herhalde biliyoruz kullanmak istemediğini ...
uyuzumya esprilerim bazen anlaşılmıyor galiba sanırsam karaaaaanti hahaha

Günaydın melekler...
Biliyorsunuz ki uzun bir zamandır bebek için uğraşıp duruyorum, pek çoğunuz gibi... Ama benim bu uğraşa 1-0 mağlup başladığımı hepimiz biliyoruz.. İçimde size yazmak isteğim o kadar çok şey varki, ama bir türlü kelimelere dökemiyorum... Lakin biliyorum ki bu kelimelere dökemediğim duygularımı sizler zaten çok iyi biliyorsunuz... Dün size tüp bebek yapma kararımızdan söz etmiştim ve çoğunuzdan olumlu tepkiler aldım... Fakat akşam eşimle konuşurken bana ne dese beyenirsiniz "bu işten sıkıldım Dr.larla uğraşmak istemiyorum YORULDUM" dedi, inanın bir süre konuşamadım, çünkü o kadar çok şey geçti ki içimden, o an ölmeyi bile istedim... Eşimin ilk evliliğinde olan problemleri az çok anlatmıştım, yine eşinden kaynaklı bebek sahibi olamama (daha doğrusu özürlü doğup ölmüş) yine dr.larda çırpınışlar... ve yine şu anda benden kaynaklı bebek sahibi olamama... eşim ilköğretimde çalışıyor ve bütün gün bir sürü çocuk içinde, ama kendisine ait bir tane bile yok... bunları düşündükçe inanın kahroluyorum, ayrılmayı eski eşi istemiş çocuk sahibi olamıyoruz git başkasıyla evlende çocuk sahibi ol diye.. ama malesef ki bizde de sorunlar devam ediyor... eşime akşam dedim ki "ben seni çok seviyorum sensiz hayat düşünemiyorum, ben sana benden ayrıl diyemem bunu yapamam, ama sen dersen bunada karşı koymam" dedim, eşimde "Allah benim çocuk sahibi olmamı istemiyor, daha fazla zorlama diyor, ya yine özürlü çocuklar olursa, bu vicdan azabıyla ben yaşayamam, bırakalım bu işin peşini, ben böylede mutluyum napalım çocuk da olmayıversin aşkım" demez mi... İnanın sadece sarılıp öylece kaldım ağlayamadım bile... Ben şu anda bulunduğum durumu tarif edemiyorum... Ama şunu biliyorum ki eşimi seviyorum, o da beni seviyor... Ben de bir süre bebek fikrinden uzaklaşmaya karar verdim, sadece menapoza karşı yapılması gerekenleri yapıcam ve doğal sürece bırakıcam herşeyi, napalım artık kaderimizde varsa Rabbim yazmışsa bir hediye gönderir bize, ama kısmetimizde yoksa yapacak birşey de yok...

Kızlar kusura bakmayın çok uzun yazdım, sıkılıp okumazsanız anlarım, bu kadar yazdığımın özü, bir süre dinlenmeye karar verdim, bende psikolojik olarak çok yıprandım arada sizleri takip etmek için bakarım ama bir süre burdan uzak durmak istiyorum, bunu başarabilirmiyim onuda bilmiyorum çünkü gerçekten bursı bağımlılık yapıyor...

Hepinizi ayrı ayrı seviyorum ve hepinizi çok öpüyorum, UMARIM HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLUR....

Biraz burdan uzaklasma fikrine cok sevindim ama ayni anda uzuldumde cunku sende ayri bi tat var🙂 asik oldum galiba ben sanahahaha... Esin hakli canim eger cocuk icin kendini bu kadar yipratirsan stresten menepoza giriceksin.. Bak esin seni seviyo birlikte mutlusunuz buda cok onemli. INSALLAH mutlulugunuza bide bebek eklenir dahada mutlu olursunuz

test yapsana böck..lale geri sayfada ara vereceğini yazmış ,tüp bebekten vazgeçmişler 🙁(
benden de iilik ne olsun işte ...adete son 10 gün ...bakalım hayırlısı ..
ay aklıma ne geldi yaa..
doktor progestan vermişti ...
ben 3 gündür içmeyi unuttum iimi hahaha
progestanı illa 10 gün kullanmak şartmı ? neden 10 gün ..ben şimdi bıraksam kullanmasam ne olur ?
ayyy bir sürü soru hahaha

ya daha test etmicam yaa zati wadet düzensizligi var yaniltip duruyo beni
vallaha bilmiyorum ama klomenden sonra kullandysan kesin rahimde tabaka olusmasi icindir o hap ama bilmiyorum tam net icmemenin zarari ne olur diye

hadi bakam senden bu ay güzel bi haber alam 🙂 hayirlisiyla 🙂

uyuzzzz 🙂)) valla birden ciddiye aldım yawww hahaha yok kız niye alınıyım kötü bi niyetle bişi sölemediğini biliyorum cnmmm haydi görüşürüz afiyet olsun cnmm 🙂

uyuzumya esprilerim bazen anlaşılmıyor galiba sanırsam karaaaaanti hahaha[/QUOTE]

böcük sen de laleden beter çıktın ,çatlatma insanı hee yap şu testi kıracağım bacaklarını hahaha

hahaha yaptim ben iki kere test... birincide sonuc vermedi 15 dk bekledim tek cizgi cikti onun iicn guvenmedim 2 gun sonra ikinciyi yaptim.. iki cizgide cikti tabi ben elimde test donumu bile cekmeden panikle kocama kostum napicaz hamileyim diye....kocam mutluluk gosterisi ben stres panik derken elimdeki testeki ikinci cizgi kayboldu bende anlamadimhahaha test benim tepkime gore cizgi getirip goturuyoyo galibahahaha biraz bekleyim tekrar yapicam ama

uyuzzzz 🙂)) valla birden ciddiye aldım yawww hahaha yok kız niye alınıyım kötü bi niyetle bişi sölemediğini biliyorum cnmmm haydi görüşürüz afiyet olsun cnmm 🙂

uyuzumya esprilerim bazen anlaşılmıyor galiba sanırsam karaaaaanti hahaha
[/QUOTE]

hahaha
hahaha

hahaha yaptim ben iki kere test... birincide sonuc vermedi 15 dk bekledim tek cizgi cikti onun iicn guvenmedim 2 gun sonra ikinciyi yaptim.. iki cizgide cikti tabi ben elimde test donumu bile cekmeden panikle kocama kostum napicaz hamileyim diye....kocam mutluluk gosterisi ben stres panik derken elimdeki testeki ikinci cizgi kayboldu bende anlamadimhahaha test benim tepkime gore cizgi getirip goturuyoyo galibahahaha biraz bekleyim tekrar yapicam ama

hadi hayırlısı inş.

Geri