Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

düşkünlük ayrı canım bende babama çok düşükünüm aynen erkek kardeşimde anneme çok düşkün ama kızlar annelerle artkadaş gibi olmalı bence biz annemle öyleydik vede çok şanlı olduğumu düşünüyorum tabi belli saygı çerçevesi oluor yine ama her konuda paylaşımda bulunmak çok güzel.. kızıı kullanmak gibi bi niyetim yok bu arada yanlış anlaşılmasın ben paylaşımdan bahsediyorum temizlik kadında tutarsın yapar mühim değil o yani ben birlikte ana kız bi şeyler yapmaktan bahsettim 🙂))

yawww ben de kız olmasını çok istiyorum da ama ben temizlik yaptırmak için değil ,süsleyip yanımda gezdirmek için istiyorum

saçlarını örüp ,entel dantel giydirip anası gibi gezdireceğim de ondan
[/QUOTE]

hoşgeldin böcüğümmmm iyiyz hepsimizzz 🙂 sen nasılsın cnmmm adette olmamışsın ayy artık bi kan testi yaptırsan diyorum yaaa en azından hamişsen ona göre davranırsın şeekerim sabırsızlıkla bekliorum valla hadi hayırlısııı 🙂

[/QUOTE]
yaww ben espri yaptım zaten amma da ciddiye aldın hee sarışın bomba

herhalde biliyoruz kullanmak istemediğini ...
uyuzumya esprilerim bazen anlaşılmıyor galiba sanırsam karaaaaanti

Biraz burdan uzaklasma fikrine cok sevindim ama ayni anda uzuldumde cunku sende ayri bi tat var🙂 asik oldum galiba ben sana
... Esin hakli canim eger cocuk icin kendini bu kadar yipratirsan stresten menepoza giriceksin.. Bak esin seni seviyo birlikte mutlusunuz buda cok onemli. INSALLAH mutlulugunuza bide bebek eklenir dahada mutlu olursunuz

ya daha test etmicam yaa zati wadet düzensizligi var yaniltip duruyo beni
vallaha bilmiyorum ama klomenden sonra kullandysan kesin rahimde tabaka olusmasi icindir o hap ama bilmiyorum tam net icmemenin zarari ne olur diye

hadi bakam senden bu ay güzel bi haber alam 🙂 hayirlisiyla 🙂

uyuzzzz 🙂)) valla birden ciddiye aldım yawww
yok kız niye alınıyım kötü bi niyetle bişi sölemediğini biliyorum cnmmm haydi görüşürüz afiyet olsun cnmm 🙂

yaww ben espri yaptım zaten amma da ciddiye aldın hee sarışın bomba

herhalde biliyoruz kullanmak istemediğini ...
uyuzumya esprilerim bazen anlaşılmıyor galiba sanırsam karaaaaanti
[/QUOTE]

böcük sen de laleden beter çıktın ,çatlatma insanı hee yap şu testi kıracağım bacaklarını

yaptim ben iki kere test... birincide sonuc vermedi 15 dk bekledim tek cizgi cikti onun iicn guvenmedim 2 gun sonra ikinciyi yaptim.. iki cizgide cikti tabi ben elimde test donumu bile cekmeden panikle kocama kostum napicaz hamileyim diye....kocam mutluluk gosterisi ben stres panik derken elimdeki testeki ikinci cizgi kayboldu bende anlamadim
test benim tepkime gore cizgi getirip goturuyoyo galiba
biraz bekleyim tekrar yapicam ama

[/QUOTE]

hadi hayırlısı inş.