Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Ama uyuzumun dediği gibi ikiz üçüzler gelirse zor yaparım

ne yapalım lale bizim okulumuz da o olur artık ..
benim durumum da fenaydı..
meslek lisesi çıkışlı idim ...
boğaziçini kazanacak puanım vardı ama bizde puan kesiliyorya kestiler puanımı biryere giremedim ,hayatımı elimden aldılar ,on parmağım bize bunu yapanların yakasında olacak ahirette ..
ama ben yılmadım aöf ne girdim 4 yıllık bitirdim ..sonra 2 yıllık meslek yüksekokuluna başladım bilgisayar programcılığına ...
sözel öğrencisi iken sayısal bölümde okuyordum ..
o sene kpss ye girdim ..
kazandım ,6 yıldır da memurum çok şükür ..
beni hakettiğim okula göndermediler onlara inat ben devlete gireceğim dedim ve inat ettim girdim devlete ...
azmin elinden ne kurtulmuş ki ...
ha ama şu da var eğer boğaziçine gitseydim belki çok daha farklı bir hayatım olurdu ama dedimya ellerim yakalarında olacak ALLAHA havale ettim ..
demekki hayırlısı böyle imiş ..
zamanında ben de yüksek yapabilirdim .
hatta lese girmiştim çok ii puanım vardı istesem girerdim de ama istemedim ..
devlette olduktan sonra yüksek lisansın bi anlamı olmuyor ..
bir de işyerinde görüyorum bazı bayanlar çocuklarından ilgi alaka kesip kariyer peşinde geziyorlar ben bunu yanlış buluyorum ..
tabiki insan ideailin gerçekleştirme hakkına sahip ama bunun da bi sınırı var ..
eşini çocuklarını ihmal ediyorsan hiç bir anlamı yok ...
çünkü hiçbirşey bir çocuğun anneye olan muhtaçlığını ondan esirgeyecek kadar güzel olamaz

Tamam hadi yapalım bakalım 😀
Evet ama bu arada %30-35 başarısızlık şansının da unutmayalım yani 🙂
Ayy evet öyle değişik olursa zaten tadından yenmez

süpeyyyyy helal olsun KADNINA ya hani Sapkam yokki cekim

oooo Helal olsun vallaha iyi etmisn kiz yaaa

benimde biraz tersime geldi 16 yasinda benim adamla tanistim 2 sene sakli gizli mektuplardan sona nisanlandik 2 sene nisanliliktan sonra Staj yeri buldum meslek egitimime basladim 1 sene sonra evlendim ertesi sene SILA dogdu 1 yasindayken staji bitirip meslegimi elime aldim

ama baskada bisey yok dahada fazlasini yapmak isterim simdi is yeri ingilizcemi gelistirmek icin kurs veriyo 1 senedir egitim aliyorum yani bukadar... daha da fazlasini yapmak isterdim ama projelerim yok .... 🙁

Günaydin slm kizlar......

okumadan merhaba diyim dedim nabiyonuz iisinizdir umarim 🙂 ?

İyiyiz canım sağol sen nasılsın bakim.. 🙂

LALEZAR Allah herseyi gönlüne göre versin.Bizim türk kadinlarimiz cok basarili.yani bizlerin üstesinden gelemeyecegimiz bir sey yoktur Allahin izniyle.Yeterki isteyelim.

Sağol tatlım inşallah ama bazen yılıyorum, çünkü ev işleri, mesaim, birde biraz dağınık bir eşim var sıkıyor beni ama yinede işte devam ediyorum...

Ahh ahh o meslek çıkışlı olmak bende de var, bilirim acısını, bende 3 puanla öğretmenliği kaçırdım 🙁
Neyse deşmeyelim oraları çok yaralıyım o konuda... 🙁
Seninle aynı girişliyiz sanırım bende 2004 aralıkta başlamıştım, 6 senem doldu yani 🙂
Belli bir büyüklüğe ermişse yapılabilir belki biraz ihmal ama anneye ihtiyacı olduğu dönemde elbette olamamalı uyuzum, çünkü sorunlu çocuklar yetişiyor o zamanda.. böyle sorunlu çocuğum olsun asla istemem..

2005 eylülde atandım lale sende mi

2004 sınavı ile atandım

ya çocuk bence her zaman ilgiye sevgiye muhtaç ...
ama özellikle ilk dönem çok önemli ..
inş. ALLAH bize de fırsat verir de rahatlıkla yetiştiririz çocuklarımızı ..

kizlar cok öpüyorum sizi ..ben cikiyorum. benim kizin okulundan aradilar.rahatsizlanmis galiba benim nazli kizim.ama önemli bise yokmus. onu almaya gidiyorum.görüsmek üzere..

Geçmiş olsun canım inşallah ciddi bir sorun yoktur.. görüşürüz byy

Hemen plan ve projeler üretelim sana minim

sorunlu veya sorunsuz yetiscek elinden geleni yaptiktan sonra hic bisey olmuyor mesela ben istemezmiyim evde oturmayi ve cocuguma bakmayi...
mesela 6 aylikti anneme verdim ve stajdan sonra hemen ise basladim ayrica ben 8 saat calisiyorum ve is yerim 45 km uzaklikta yani 1 saate yakin yol yapiyorum gidis gelis etti 1,5 saat + 8 saat yani

mühüm olan bu zamani aksam üstü dengeleyebilme ve aksam üstü cocuklan ilgilenmek yani biliyor benim kiz mecburuz calismaya :/

ben istemezmiyim evde olmayi cocuguma evime bakmyai?

Evet evet bende uyuzum

Anam olsun da bir yetiştirmeye gelsin sıra

Ahhhh minim benim, bizde çalışıyos kıs, bizimde yapacağımız o, bırakıcaz birine gelicez işe 🙁