Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ayy maşallah cnm baya büyümüşsünüz allah nazarlardan korusun bizde büyüyoruz cnm 14 haftalık olduk artık 🙂 bide güzelce hayırlısıyla kucağımıza alsak inşallah tam süper olacak 🙂))

ELMA VE ŞARAP
Kadınlar ağaçtaki elma gibidir.
En iyileri en üst dallarda bulunur.
Erkeklerin coğu düşüp incinmekten korktukları için üst dallara uzanmak istemezler.
Onun yerine yere düşmüş çürükleri toplarlar çünkü onları elde etmek daha kolaydır.
Yukarıdaki elmalar ise kendilerinde ararlar suçu ve sorarlar kendilerine 'Nerede hata yapıyorum' diye.
Aslında gerçekten hatasız ve muhteşemlerdir.
Sadece doğru erkeğin ortaya çıkıp cesaretini ve yüreğini toparlayıp o üst dallara ulaşmasıdır bütün olay.
Lütfen bu gerceği iyi elma olan bütün kadınlarla paylaşın. (Dalından toplanmış olsalar bile)
Erkekler ise ...
iyi birer şarap gibidir.
Koruk olarak başlarlar, mayhoş ve tatsız...
Kadınlar tarafından canları çıkana kadar çiğnendikten sonra ancak bir yemeğin yanında gidecek kadar tatlanırlar...

ayşegül selam biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın canım bebişin nasıl?
esin napıyosun bakalım oğluşunla iyimisiniz canım?
lalezar naptın doktora gittin ne dedi canım?

1-Geçen ay yumurtlamamışım bu yüzden adet olmamışım
2-4 mm çapında yumurta şeklinde nurtopu gibi bir kistimiz oluşmuş
3-40 yaşına geldiğim için adetlerim artık düzensizleşmesi menopoza işaretmiş
4-Kilo fazlalığım olduğu için yumurtlama düzensizliği başgösteriyormuş

2 adet ilaç verdi, bir tanesi adet olmam için, bitince 1 hafta içinde adet olacakmışım, 1 ilaç daha verdi onun tam açıklamasını yapmadı sadece kilo da verdirir ama bizim amacımız o değil demekle yetindi, bende sormadım, prospektüsünde de kilo ilgili hastalıklarda kilo kontrolü falan yazıyor...

selam hamişimmmm iyiyiz çok şükür sen nasılsın bebiş nasıl 🙂

bizde iyiyiz çok şükür meleğim şeker testimizi yaptık sonucu öğrenmeye gitcezinş bir sorun çıkmaz kocişimde eğitime gitti yanlız kaldım işde allahtan bebişim arada hatırlatıyo kendini onunla vakit geçiriyoruz sizde iyimişizsiniz ne güzel demek 14 haftalık oldunuz maşallah minişine rabbim bebişlerimizi korusun olmayanlarada tez vakitte nasip etsin inş

Önce gülelim sonra canınızı sıkayım dedim

lalem nasılsın kankim iyimisin