Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

millet serviste ,otobüste ,yolda ,restaurant ta heryer de seçim konuşuyor insanlar ,gına geldi hee,,şu seçim bitse de kurtulsak ..
bi de biribirleriyle tartışıyorlar sanki birbirlerinin fikirlerini değiştirecekmiş gibi hey ALLAHIM YARABBİM ,sinir oluyorum böyle insanlara ...
nasıl olsa herkes kendi bildiğine gidip oy verecek ,tartışmaya kavgaya gürültüye ne gerek var ..
sabahları bi de uykulu uykulu vır vır vır bu milleti dinlemek ne zor yaaww ,başım ağrıyor valla onların yüzünden ...
aaaayyy amma da dert yandım

tüh kötü olmuş lale geçmiş olsun ,yukarı çıkıp yolsaydın kızı

ben olsam varya çıngarın alası çıkardı ...
ne dengesiz insan var yaa..
insan yıkarken bi bakar dimi aşağıya .
bizim balkonun da köşesinde çok küçük bi açıklık var ,sırf aşağı akar diye çoğu kez siliyorum yıkamıyorm..

Öfff evet yaaaaa, çok sıkıcı, hele ki o bas bassss müzikli arabalar bende onlara çok sinir oluyorum...

kızlar hepinize günaydın.
lalezarcım hala olmamışsın testte de bişey çıkmamış ama inşallah bi sorun falan kötü bişey yoktur hayırlısıyla canım.
minim sen naptın adet oldun mu canım durumlar nasıl?
uyuzum sen napıyon adete kaç kaldı çalışmalar nasıl gidiyo bakalım?
ayperi sen kaç haftalık hamişsin canım nasıl gidiyo hamişlik?

Yaa aslında kıza da kızdım da, dur diyorum hala su akıtıyor, lanet olsun falan sıraladım da, onun da çok suçu yok yani, bizim üst kattakilerin borusu çıkmış taa en üst katta o görmemiştir belki diycem ama.. diyor ki bana "ordan boru çıkmış üst kattakilere söyleyin taksınlar bir daha böyle sorun yaşamazsınız" tamam onu hallederiz sen su akıtmayı durdur bi çamaşırlarımı topliyim dedim.. öyle kavga edemem ben pek..
Belkide daha önce fark etti onu, hemen çıkıp böyle dediğine göre..

uyuzum sen napıyon adete kaç kaldı çalışmalar nasıl gidiyo bakalım?

hb mavikedi ..
ne olsun işte çalışma yapıyoruz bu ara ama günaşırı ,hatta son çalışmayı 3.gün yaptık

adet tarihim 18 haziran ama bilmiyorum ne olur ,hiç kasık ağrım bişeyim yok o da beni umutsuzluğa sürüklüyor ..
çok bunaldım bu hesaplamalardan ,önümüzdeki ay doktora gitmeyi düşünmüyorum ,tatile de gideceğiz ,hazır tatildeyken ara vereceğim bir ay ..
bu sefer ayın 28 inde iğnemi vurulmuştum ...
3-4 gün yumurtaların çatlaması sürse artık bundan sonra çok çalışmanın anlamı yok sanırım ..
aman ne bileyim yaa yoruldum ben valla 🙁((

ay cok bahali yav catliciz Lalezar bak ikiye ayrilivericiz ahacik burda
Bu acile gitme olayını bu sitede biri söylemişti bana yine
öyle yapmışta ...
bekle acik 🙂 ama haber et emi mu
haha...............
mu

Kızzzz bide ballandırıyo yaaa şuna bak NALÇAK KÖFTE SENİ

heh aşerdim nolcak şimdi görürsen sen gününü

Hadi sanada afiyet olsun, birkaç lokmasini de benim ye bari belki ulaşır ...
ay bende aciktim hincik nitcez 🙁

uyyy amanda hoptini cok ta tatliymis pekte tatliymis a gulu gulu gulu ay sevindim sarim yaaaaaaaaa 🙂

Slm mavikedim evet hala olmadım bakalım bugün inş öğrenicezz..
Sen naslısın nasıl gidiyor hamişlik.. 🙂

günaydin Millet ben geldimmmm yaa naptiniz doldurmusunuz sayfiiii anca bi kac sayfa okuyabildim.....

nasilsiniz bakalim ya Lalezarim cnm yaa sendede bi sanssizlik.... su üst kattaki komsuyya bi süprge cekeydin bi güzel 🙂 mu
ha

mavim uyuzum nabiyonuz?

iidir böcük senden naber ..böcük deyince aklıma hep hamam böcüğü geliyor yaawww kusura bakma