Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

anladım lale ...
aydan şenere ben de benzetmiştim valla lale hahaha
benziyorsun da profildeki resminden :ehi:

Resimden benzetmiyorlardı kız yüksek okuldayken saçlarım kızıldı, o zaman daha bir benzetiyorlardı, tabi yüz göz daha bir gergin, ama şimdi de fena değilim yani, öyle kırışmadım henüz, hafif çizgiler belirmeye başladı o kadar...

Canım ya çok üzüldüm inşallah bir daha ki aya hazırlıktır bu

Kısmet canım üzülme, siz üzülürseniz ben daha çok üzülürüm...

yok abla su gibi aynı

Biraz iltihap olabilir o zaman, bildiğim kadarı ile hamilelikte akıntı sarımsı oluyor...

heheh benmde komik bir durum var o da akıntım yok sadece sol yumurtalığımda ağrı ve arada batma ve göğüslerimde hassasiyet var bugün yada yarın regl olmam lazım bakalım hayrlısı

Hadi hayırlısı bakalım fazla takma canım, kısmet napalım ...

yaa koltugu kaldırdım bırden bole su gıbı geldı

Kaldırma kız koltukları altında kalıcan hahaha hahaha hahaha

Kızlar merhaba nasılsın ız:kiss: dün gece topluca dua ettim hayırlı evlatlar istedim Allahtan Rabbim kabul buyursun.Tabi hamişlerimizede ettim🙂

Lalem üzülmek yok üzülmek için vaktimiz yok hemen toparlan canım.Dünyanın sonumu değil.Allahım önce bizlere sağlık sıhhat versin.Dermansız dertlerden korusun canım.Ve şuna inan ki evladın olucak burdaki kızların hepsinin olucak🙂 Düşünsel güçler önemli canım olumlu düşünelimki olumlu olsun üzülerek ancak bedenimize ve ruhumuza acı çektirmiş oluruz bize faydası yok zararı var.Dua edelim çalışmalarada devam edelim 😀 Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin (bakarsın burdaki kızlarla dünür olmuşuz bir gün hahahaha)

Geri