Günaydın kızlar, sağlık ocağından geldim şimdi geldim, salak hemşire damarımı bulamadı elimin üstünden aldı ve balon gibi şişti damarım ve çok acıyor şu anda 🙁((
Aile hekimimiz sağlık ocaklarında gebelik testinin yapılmadığını söyledi, ama hemşire hanıma söyle idrar baksın dedi, ben yaptım çıkmıyor dedim, olsun bide hemşire hanım baksın dedi, neyse yaptık işte çiş+bardak muhabbeti, ama yine çıkmadı, dr.umuz bir iki gün daha bekleyin p.tesi doğumevine gidip kan verin orda bakabilirler dedi, adetimin gecikmesine çok sevindi, eşimi falan iyi tanıyorda, bebek istediğimizi de biliyor yani... 🙂 Yaptırın mutlaka haber verin dediler hemşire ile ikisi.. Hemşire hanım kendine dikkat et dedi, ayaklarını sıcak tut, kendini zorlama bu ara eşinle ilişkiye de girirsn şine zorlama kendini düşüğe neden olur dedi...
İşte böyle kızlar napcam bilmiyorum, geçen hafta özelde yaptırdım 35 TL verdim valla veremiycem yine o kadar, bekliyim mi napim bilemiyoum, haa dr.da dedi geç dölenme olabilir diye... 😕 O yüzden p.tesi daha uygun olacak sanırım...