Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

laloşş ablaaaaaa yaaaa benn artıkk bebek filann istemiyommmmmm artıkk ben onuu istemiyomm🙂hele artıkınn bu ay hiçç gelmesinn artıkk kesinn karar verdimm ayın 19 da gidecemm güsell bi tatill yapıcammm🙂istemiyom işte istemiyomm bu ayda ben istemiyom istemiyom istemiyom istemiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

inşll. hamile kalırsın bu yazı okuyunca sana çok dua ettim en azından hamile kalabiliyorsun biz 1.5 senedir ugraşıyoruz ama daha kalamadım. doktorlara para vermekten yorulduk. bu ay tam umutlandım hamileyim diye. evde test yapıyorum yapıyorum negatif bugün saglık ocagında test yaptırdım. sonuç cuma çıkacak ama benim umudum kalmadı.neyse rabbim sana yardım etsin mutlu ol...

aslında bizim de klomenle 3.ayımız dolduğunda tatil vakti geliyor ...eğer bebiş ozamana olmazsa nasılsa tatilde olacağız tedavi durumu aksayacak o ay brakayım herşeyi rahat bi tatil yapayım diyorum ,kafamı boşaltırım buna çok ihtiyacım var diyorum ama nasip kısmet ..

Sabah kan testi için sağlık ocağına gidicem, sonuçlar öğleden sonra çıkar ancak, netten bakarım...
Dr da sonuçları alıp cuma günü gidicem...

Kız uyuzum korkulur sen valla
ama haklsını yani hakkınıda söke söke almışsın helal olsun sana tebrik ederim valla

lale ben bugun saglık ocagında kan testi verdim ama sonuç cuma çıkacak dedi...bana dua ette hamile olayım.... ikimizde hamişdir inşlll.........

haytta en hazmedemediğim şey haksızlıktır ,hiç gelemem ,bu yüzden dokuz köyden kovuldum ,onuncuya da almadılar

sağlık ocaklarında kan testi var mı yaa,ben yok biliyorum

ne yapayimm ya başka türlü bebek fikri aklımdann çıkmıyor barii tatille kendimi motive edeyimmmm🙂

lale ben bugun saglık ocagında kan testi verdim ama sonuç cuma çıkacak dedi...bana dua ette hamile olayım.... ikimizde hamişdir inşlll.........