Selamlar canlar bitanem ben hiç hamişliğe yormadım ama üzülmemek için seninde yaptığın gibi bende buay hiç umursamadım ama günüm geldikce elimde değil beklemeye geçtim inşallah öyledir belkide üşütmüşümdür nebileyim yarın anlıycaz bekliyoruz 🙂Günaydın Melekler .
Öncelikle nasılsınız??Ben çok şükür iyiyim .
Mavişbebikistiyor cnm benim ''midem bulanıyor'' yazını görür görmez ALLAHım hadi inş hamiştir dedimFolik asit deyince duraksadım ben kullanmadığımdan ne olduğunu bilmiyorum.Sonra baktımki arkadşlar iyi yorumlar yapmış ay hadi inş hamiştir dedim.İnş bugünde miden bulanırda doktora gidip müjdeli haberi tez zamanda verirsin.Bu arada kızlar bebek düşünmesek midemiz bulansa ayyy bu nerden çıktı deriz.Ama şimdi bebiş istediğimizden mide bulanmasıda bize hoş geliyor🙂
Tuna cnm benim ben bu ay başlarda takmadım.Ama sonralarda dediğin gibi elde değil takılıyor kafaya.Ama farkediyorum kasılıyorum.İnş hayırlısıyla gelecek bebeklerimiz ben bebk olması için dualar konusu açtım bakmak isterseniz orayada göz atabilirsiniz.Hadi regli yaklaşan kızlar güzel haberler verin artık.
Melodican test pozitif çıkmıştı yazmışsın hamişmisin sen??