uyuzmuyum_neyim:)
Banned
Uyuzum yorulmak YOLA DEVAM
Aşılama evet 3 ay içinde olmazsa deneyin tabikide.. ama o kadar çok hesap kitap yapma yaaa inan insanın kafası hep orda oluyor bende bir ara öyle yapıyordum ama şimdi o kadarda yapmıyorum, sadece adet dönemleri ve arası var benim için, bu aralarda bol bol çalışma işte 😀
yok lale ben sadece yumurtlama zamanı ve adete 1-2 gün hesap yapıyorum ...bu kadar iğne ilaç yerken boşa gitmesin diye uğraşıyorum ama bu sefer gezinin yorgunluğu da mahvetti bizi o yüzden halimiz yok hiç 🙂) bi de zoraki yapmayın diyor doktorlar ,iki tarafın da tam istekli olması gerkeiyormuş döllenme için..yani yorgun olmamak formunda olmak lazım 🙂) akşam keçiboynuzu pekmezini dikti eşim kafasına içti biraz 🙂) eşime diyorumki akşam ya boşuna çalışma yapıyoruz ikimizde de derman yok ,sende de bu yorgunluk spermleri etkilemiştir gel vazgeçelim bari bu işten diyorum 🙂))
nette bi doktora yazdım aşılama işini ..doktor aşılamada da şans % 20 dir ama sizin gibi sorunsuz çiftlerde aşılamanın başarı oranı çok daha yüksektir dedi ...bilmiyorum artık işimiz aşılamaya mı kalacak ..aman neyse ne yaaaa üfff 🙂)) bi kahve koy da içelim 🙂)