canım benim düşklerin ilk ikisi 6.haftada ağrısız sızısız fakat musluktan boşalır gibi kanamayla başlıyodu 9 hafada ölüyolar ve kürtaj olmuştum ikisinide ama son düşüğüm adet sancısı gibi geldi ama araştırdım böyle olması normalmiş yani adet sancılarının olması ama benim leke geldi ve sonra kan aynı adet olur gibi düşük yaptım .parça parça düştü.ve normal adet gibi bitti.dr gittim düşmüş rahim temizlenmiş korkma böyle erken düşükler normal dedi.sende bunları kafana hiç takma daha yeni ya adet dönemin geçmedi ondan oluyor.
inşallah cnm inşallah gtmez bebeğim bnden ve sağlıkla sıhatle gelir cnm.Adet dönmdeym ya o korkutuyo beni hani her an sancı gelicek dye korkuyorm.Cnm bebeğinn iii olmasına da çok sevndm RABBİM sağlıkla nasip etsn RABBİM sıkıntı vermesn sana da kuzuna da cnm🙂 cinsiyetini göstermedi heralde meleğin🙂 hayırlısı olsn bitanem AEO
Tatlm sıkıntını anlayabiliyorum ama kendini bu kadar yıpratma.Bu testlerin çok bi geçerliliği yok,eğer ikili testte ense kalınlığı vs iii çıktıysa çok korkma.İnan bana bu tür vakalr o kadar duydum ki ama sonunda melekleri sağlıkla sıhatle geldi.İnşallah senn meleğinde sağlıkla sıhatle gelir.Bunlar bazen yanılıyo yani sağlıksız olan bebeği bile sağlıklı gösterebiliyo yani nolr yıpratma kendini.Dr ne dedi?? ikili test sonucnda herşey normal çıkmştı dimi??RABBİM yar ve yardmcn olsn cnm ALLAH büyük yani sen RABBİNE sığın bnm içim çok rahat sana karşı inan bana..
evet yaa nerde o eski sayfa sayfa yazılar...Haklısın sevdecim valla.Sevde sana bişi sorucm eğer yaranı deşmezsem tabi.Düişüğün kaçncı haftada oldu kanamayla falan ve bilinen bişe var mı?? yoksa dr sana da bnm gibi olabilir mi dedi?? RABBİM seni da benm gibi çok bekletmesin cnm meleğin gelsn sağlıkla.