hemsom taa bastan beri dedi yumurtlama yok sende dedi ve klomen vs kullanmam gerekiyormus ama klomenlede hemen olmaya bilir dedi 1 seneye kadar sürebülüyormus klomenlede
bende denedim ve normal hayat yasiyamaz oldum 12 gün burnumdan geldi yaaa bende dedimki sonrada klomenle 2 ay denedik olmadi bende akisina biraktim
is arkadasimda adet düzensizligi yasamis ve ona doktoru bu kürü önermis bende dedim deniiim
ya bi düzene girsinde adetlerim bide Kilo bermek istiyorum ondan sonra hamis kalmak istiyorum söyle bi 15 kilo mecbur gitmesi lazim
hayırlısı be hemşom inş kendiliğinden olur ben bu konularda tecrübesizim biraz, klomene falan gerek kalmaz inş ama gerekiyorsa da kullanmak lazım galiba.
kızlar ben çıkıyorum herkese hayırlı günler hepinizi öptümmm..
biz minişimle iyiyiz çok şükür kızlar. bugün itibariyle 6. haftamız bitti hayırlısıyla inşallah haftaya cuma kalp atışlarını duymaya gidicez tatlışımın bakalım kısmetse. şimdilik annesini hiç üzmüyo bakalım bundan sonra nasıl olcak. onlar iyi olsunlar da en önemlisi o zaten.
biz minişimle iyiyiz çok şükür kızlar. bugün itibariyle 6. haftamız bitti hayırlısıyla inşallah haftaya cuma kalp atışlarını duymaya gidicez tatlışımın bakalım kısmetse. şimdilik annesini hiç üzmüyo bakalım bundan sonra nasıl olcak. onlar iyi olsunlar da en önemlisi o zaten.
hayırlısı be hemşom inş kendiliğinden olur ben bu konularda tecrübesizim biraz, klomene falan gerek kalmaz inş ama gerekiyorsa da kullanmak lazım galiba.
kızlar ben çıkıyorum herkese hayırlı günler hepinizi öptümmm..
Rica ederim canım ne demek.Valla rapor çıkarırsan iyi.Ama gerçekten doktor doktor gezmek sıra beklemek haşat ediyor.Benim bildiğim bir site var eğer topik kaldırılmadıysa orda tedavi sonucu hamile kalanlar ellerindeki ilacı cüzzi bir parayla veriyolar.Yada bağışlıyolar eğer istersen sana özelden mesaj atim bak.Htta orda bir çok doktorun danışma formu var merak ettiklerini onlarada sorabilirsin sana hemen dönüyolar telefon açıyolar yada msn den mesaj atıyolar