Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz şekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr allahım ınanamıyorum kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hangı ara hamıle kaldın sen allahım cok sevındım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ayyyyyyyyyyyyyyyy suan cok saskınım allahım
cnmmm bitanemmmmm yaaa aynen bende çok şaşkınım darısı başına hemşommmmmmmmmm

baş ağrınn oluyomuu pekii canımmm

yok cnm baş ağrım olmadı ama yorgunluk uyku hali falan da vardı
kuzum cok sevındım yaaaaaaaaaaaaaaaaa allahım gonlune gore versın bu sefer annesını bırakmasın yawrunu kucagına lamayı nasıp etsın ne kadarlık mıs
aminnnnnnnnnnn hemşommmmmm aminnnn kuzum bırakmasın beni daha doğrusu bizi🙂 inşallah kucağıma alırm biliyo musun enteresan duygular yaşıyortum hala şaşknm RABBİM bekletmesin sizleri de

ay sekerım yaa cok sevındım yemın ederım aglayasım geldı rabbım senı fazla bekletmedı benım gıbı allahım kucagına almayı nasıp etsın oınsalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

inan ben bi ağlıyom bi kendime geliyorum falan değşik şeyler
canımm o dediğii gbb biimiyoryaa bebek yapmayı uzaktann uzağa bakişirkennn bi anda düşüvermişş göbüşüne bebişi hahahaa

kız valla bu ay çok çalşmadk inan hani bi ara griptm snra eşim grip oldu falan ben size diyorum bırakın gün aşırı çalşmayı falan rahat olun dye ama dinleyen kim🙂🙂 inan biz öle gün aşırı falan program yapmadk çok değerlendiremdik ama nasip hatta 2 gn falan değerlendirdik
kızlar merhabalar.
shekerim açar açmaz seni hamiş gördüm ve çok sevindim canım.tebrikler ve hayırlısı olsun. inşallah Rabbim hepimize sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip eder. ve diğer arkadaşlarımıza da nasip kısmet olur inşallah.
burçem nasılsın inşallah adet olmazsın canım senin de az kalmış bakalım.
melodi senin ne kadar kaldı adete inşallah meleğin gelmiştir göbüşündedir canım.
teşekkür ederim cnm sen ne kadarlık oldn?? gördnmü kalp atışını falan?? biz 4 haftalığz şuan elhamd.
bunların aynısı bende de oldu bu ay ama yormadım bişeye ,zaten de değilmiş ..

hayrlısı inşalah yakndır cnm inşallah
cnm beklemedeyım 10 kadar var sadece adet olcak gıbı karnım agrıyor baskada bısıyok

karın ağrıları belirti oluyo genelde hemşom yani adete 8,9 gn kala falan olucakmş hissi:🙂 haydi hayrlısı sıra sende o zaman🙂arkamdan gelin kıs
burcem enıste herhalde ceket attı hahaha

valla ceket mi attı başka bişe mi bilmem ama bildiğim tek şey şuan hamd etmek🙂 ya bu iş sürekli yapmakla olmuo kızlar,hergün çalşmakla hergün kafa takmakla olmuyo gerçekten
aynen aynen seker bizdenn gevezedenn taktikk istiyoduu asıll biz sekerden taktikk isteyelimm hahaha acaba hangi bakiştann atıpp noktayıı vurduu hahaha

ALLAH iiliğini versn emiiiiii..Kız çok çalışan sizlersnz tabi siz vericeksnz taktiği bana hahaha
bıraz once parmak yontemı denedım rahım agzı sertlesmıs bende bu ayda yok off

cnm hayrılısı ile olurr inşallah sabret bitanemmmm :kiss:
bence 3 numerolu bakış :puhas:

yok kıs özel bakış bu hahaha hahaha

normal hamılelık gıbı belırtılerı var kan testındedede hamıle gorunuyorsun ama 2. haftada degerlerım dusmeye basladı sonradada adetımm geldı onunla beraber parcacıklar halınde dustu bebıs

zaten kadınların yarısının gebeliği kimyasalmış adetle gidiyormuş ...o yüzden adet gelmeden kan testi yaptırmamak gerek ...çünkü bir çok kadın bilmeden kimyasal gebelik geçirirmiş çok küçük olduğu için bazen kanamayla bazen parça şeklinde düşermiş adetle ..

orta parmagınla 🙂 ayy bıde anlatıyorum hiç sevmem ama ıste bebk olması ıcın neler yapmıyoruz kı neyse orta parmagınla hayatım tuvalete oturu gıbı oturuyorsun o sekılde yapıyorsun eger sert assagı ınmıs ıse yok yumusak parmagına bısı gelmıyorsa bebiş var tuna da denemıs hamıle kaldıgı ay ıste

tuna ablaya doğruuuu çıkmişşş mii pekiii

Geri