Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bak tam anne olma yasin bence hic gec kalmamissin bu yaslar bence tam annelik yaslari diye düsünüyorumm cnm ve insallahta en kisa zamanda geliverir melegin cnm
zaten aklina takmadigin an tutveriyor cnm ins seninde yüzün tezden gülüverir bebis haberiyle cnm ben sizi öyle bi anliyorumki cünki ayni seyleri bende yasamistim o yüzden simdi bu benim dediklerim sizi pek ikna etmesede inaninki zamani gelince hic bisey dinlemiyor geliyor bebislerr 🙂
bak tam anne olma yasin bence hic gec kalmamissin bu yaslar bence tam annelik yaslari diye düsünüyorumm cnm ve insallahta en kisa zamanda geliverir melegin cnm
zaten bu ayy da olmazsa yumurtlama günümüde hesaplamıcamm adett tarihimideee akışına bırakacamm herrşeyii zatenn haziranınn ortasında memlekete gidecemm 1 ay kalacammmm geldiğimdeeee ramazannn başlarrrr kalırr benimm umutlarr başka bahara of of off bide kistimm tekrar oluşursa boşuna ameliyatt olmuşum demektirrr🙂