günaydınnnnnnnnn herkeze .Arkadaşlar ben dün birşey daha öğrendim sizinle paylaşmak istedim.Kasık düşmesi diye birşey duydunuzmu hiç kasık düşmesi olunca hamiş kalınmıyormuş.Kasık düşmesi nedenleride yüksekden atlama ağır kaldırma gibi şeyler ve ben çocukluğumdan beri hep ağırda kaldırdım yüksekten de çok atladım.yani basit bir sebep hamile kalmamızı engelliyor olabilir.yengemin tanıdığı bir kadın var bir ninecik,beni onun yanına götürdüler benim kasığım düşmüş ninecik bir saat benimle ilgilendi sağolsun,ve senin kasığın düşmüş dedi bir iki aya kalmaz inşallah hamile kalırsın dedi bir umut işte inşallah,bide arkadaşlar bu nineciğin yanına türkiyenin her tarafından hamile kalmak isteyen bayanlar geliyormuş doktorlar bile ve hiç bana gelip hamile kalmayan olmadı dedi ninecik.belki para için diyor die düşünebilirsiniz ama öyle değil kadın para almıyor ben zorla verdim.o kadar emek çekti kadın karnıma basa basa elleri ağrıdı gitti.kasık düşmesini doktorlar bilemiyormuş nasıl çıkıktan anlamıyolar aynı onun gibi eğer gelmek isterseniz yardımcı olurum hepinize yada önce bende deneyelim bakalım bir iki aya kadar ne olacak ondan sonra karar verirsiniz bendede eşimdede doktorlar hiç bir sebep bulamadı ve 9 yıl oldu belkide diyorum belkide bu yüzdendir ne bilim dedimya bir umut işte sizinle paylaşmak için sabahı zor ettim 🙂