meleğimmm hemşom yaaa sen hani bi ara hamiş melek olmştun ya, o zaman bu idrar testine güvenip de mi aldandın kuzum?? o zaman bende hamişdim çok sevnmiştim hani.Doktora falan gtmişmiydin bitanem hani bişe demedi mi??
Rabbim eşine acil şifalar versn cnm arkadaşm bi daha da böle sıkıntılar göstermesin.İnan bende seni çoooook seviyorum vallahi billahi.Yani sevgini ve bana karşı hissettiğin o güzel duyguları hissedebilyorum ettiğin duaları falan emin ol hissedebiliyom kuzum.Senn de yüreğin çok temz gerçekten bunu yürekten sölüyorum,çok ii niyetlisin ve saf kalplisin.İyiki tanşmşz iyiki arkadaşm kardeşim olmşsn sende :🙂 RABBİME emanet olun ayşemmmm🙂🙂
aminnn allah razı olsun rabbim seninde yüreğine şifa versin sağlıklı bebişlerle müjdelesin inş canımmmmmmmmmmmmmmm ediyorum kuzum yürekten ediyorum ondan hissediyosun çok saol meleğim kişi kendisi nasılsa karşindakini öle görürmüş o senin kalbinin güzelliği sende rabbime emanet ol
selam canımmmm nasılsın taze anne minik kızın büyüdümü bakim
AYŞEGÜLÜM ve ŞEKERİM siz zaten sanki aynı ruha sahipsiniz öyle bir his var içimde 😀
İkinizide çok seviyorum 😀
oyyyyy kankim sende kendini küçümseme sakın yerim seni zuzu senin kalbimde yerin bambaşka duarımın ikinci sırasısın sen birinciyi çitosa verdim hep söylüyorum ben çok inanıyorum sizde bize güzel haber vericeksiniz bişeye çok inanırsan olurmuş