Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
günaydın herkese ...dün itibari ile klomene başladım tekrar .klomen değil de şu folik asit mahvetti beni yaa..şişkinlikten gazdan gaz bombası gibi geziyorum etrafta 🙂) ben bu folik asiti kullanamaycağım galiba yaa..çok sıkıntılı bişey ..bi de ben denemek için bi tane içmiştim ..günde 3 tane içince halim nice olur düşünemiyorum bile 🙁 zaten haptan nefret ediyorum ne olacak bilmiyrum yaaa..lale adet oldun mu bu arada merak ettim ?
Folik asit öyle şeyler yapmaz be canım bende çok kullandım... niye günde 3 tane içiyorsun ki günde 1 içilir benim bildiğim alla alla... İsmi ne Folic Plus mı ?
bu arada bu klomen bana ii yönde etki etti ..adetliyken 2 ve 3 .gnü çok yoğun kanamam olur benim ..bu ay çok rahattım yoğun kanamam olmadı hatta günlük pedlerle idare ediyorum ..hayırdır inş. kanamayı azaltması güzel birşey ama hayırlı mı onu bilemiyorum..
Folik asit öyle şeyler yapmaz be canım bende çok kullandım... niye günde 3 tane içiyorsun ki günde 1 içilir benim bildiğim alla alla... İsmi ne Folic Plus mı ?
evet folic plus ..günde 3 tane dedi doktor bana ...valla prospektüsünde de okudum yan etki olarak şişkinlik yapar diyor zaten ...bende de çok yaptı işte 🙁(
evet folic plus ..günde 3 tane dedi doktor bana ...valla prospektüsünde de okudum yan etki olarak şişkinlik yapar diyor zaten ...bende de çok yaptı işte 🙁(
Haaa birde son gittiğim dr bana Bemiks C verdi folic asite gerek yok kullanma bunun içinde hepsi var dedi.. İstersen birde ona bak, o da yazılmıyor ama 5-6 TL cıvarı bişi o da onuda alabilirsin, hem vücuda direnç veriyor..
Haaa birde son gittiğim dr bana Bemiks C verdi folic asite gerek yok kullanma bunun içinde hepsi var dedi.. İstersen birde ona bak, o da yazılmıyor ama 5-6 TL cıvarı bişi o da onuda alabilirsin, hem vücuda direnç veriyor..