Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hee pardon hayatım allah kabul etsın bıtanem hee ya bende nıfret edıyom o adamdan tamm tatlım sen yat bızde bugun yaptık o işi valla kolay gelsın geberdım bugun yorgunluktan tam 30 kısydık
hemşooooooooooooooooom cnm toprağmmmmm küstn mü bakem sen bana aman da aman hemşosuna küsmez benm kuzum 🙂🙂 kıs yatcam ama gönlünü almadan gidemiyom heeee
hee pardon hayatım allah kabul etsın bıtanem hee ya bende nıfret edıyom o adamdan tamm tatlım sen yat bızde bugun yaptık o işi valla kolay gelsın geberdım bugun yorgunluktan tam 30 kısydık
anaaam 30 kişinn karnı nasl doydu yaw?? valla gözümde büyüyor açıkcası napcas ne etces dye.Biz 8 kişi falan gidicez ALLAH nasip ederse.Kıs mahalleyi toplayıp öle mi gittinz ne 30 kişiyi nerden buldnz ayy ilahi.Vlla gözmden uyku döküüyo ama özledm seni yaw
hemşooooooooooooooooom cnm toprağmmmmm küstn mü bakem sen bana aman da aman hemşosuna küsmez benm kuzum 🙂🙂 kıs yatcam ama gönlünü almadan gidemiyom heeee