Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kızlar geldim ben istanbula valla anne yemekleri gibisi yokmuş yaaaa 🙂))) öyle çok özlemişimki annemin yemekleriniii bi görseniz annem neler yapmış geliorum dieee 🙂 neyse canlarımm sizi bi ziyaret ediim dedim hepsinizi öporummm
kızlar geldim ben istanbula valla anne yemekleri gibisi yokmuş yaaaa 🙂))) öyle çok özlemişimki annemin yemekleriniii bi görseniz annem neler yapmış geliorum dieee 🙂 neyse canlarımm sizi bi ziyaret ediim dedim hepsinizi öporummm
Ayyy torunuyla birlikte gittin ne sevinmitir annecinnnnnn 😀 iyi sarı kuzum varmışsınız hayırıyla iyi bak kendine tadını çıkart anneciğinin ve yemeklerinin 😀
Ben 2 kere yaptım canım, korkma ne yapalım dedeğin gibi korkunun ecele faydası yok... 🙂 Eee senide ekleyelim listeye ne zaman adet tarihin, yaşın, mesleğin ve bulunduğun şehiri de verirsen, öyle yapmıştık ekleyelim seni de 🙂