Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dur canım test falan yapma acele etme, bak bende çok merak ediyorum, bu ay çok şey yaptım, acaba faydası oldumu diye acayip meraklanıyorum, ama çarşambaya kadar test yapmıycam, kendi kendime söz verdim 😀
mıdem yanır
ateşim var
adetım gecıkdı
parmak yontemıyle sertlık yok
akıntım artdı-bunlar sebepsız olmasın allahım.bebışım gelmiş olsun.dun akşam kocam adetın ne oldu dıye sordu.daha olmadım dedım.sonra da onceden sevınmıyelım az daha sabr edelım dedım.moralı bozuldu.ben baba olmanın sevıncını yaşamak ıstıyorum dedı ve gozlerı doldu.
dur canım test falan yapma acele etme, bak bende çok merak ediyorum, bu ay çok şey yaptım, acaba faldası oldumu diye acayip meraklanıyorum, ama çarşambaya kadar test yapmıycam, kendi kendine söz verdim 😀
mıdem yanır
ateşim var
adetım gecıkdı
parmak yontemıyle sertlık yok
akıntım artdı-bunlar sebepsız olmasın allahım.bebışım gelmiş olsun.dun akşam kocam adetın ne oldu dıye sordu.daha olmadım dedım.sonra da onceden sevınmıyelım az daha sabr edelım dedım.moralı bozuldu.ben baba olmanın sevıncını yaşamak ıstıyorum dedı ve gozlerı doldu.