melodi_cn Daimi Üye Üye 20 Mayıs 2011 #13.601 [video=youtube;bCyatWu0Mcw] bu sarkıda bana eskılerı anlatıo offfffffffffffffffffff
LALEZAR Daimi Üye Üye 20 Mayıs 2011 #13.602 mini garaböcük' Alıntı: haaaa hincik annivedim ee gelsing de gurtuluve madem dimi al iste cagirirsin gelmez istemezsin gelir kiz kayinvalde gibi yaaaaw 🙂 Genişletmek için tıkla ... kayınvalide mi ayyy oçk güldüm ilahiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii benim kayınvalidem yok da bilemiyorum çağırmadan mı geliyor onlar mini garaböcük' Alıntı: gidaklama belirtileride hamislik gibi ben birzat kendim yasadim 🙂 neredeyse hamileyim diyecektim kendime asermeye kalktim muhaaaaa ya gercekten yumurtlama belirtisi de siddetli olabilüüüü arkadesleeee Genişletmek için tıkla ... Evet doğru dersin minim, benim bulantılarım bilenem olur..
mini garaböcük' Alıntı: haaaa hincik annivedim ee gelsing de gurtuluve madem dimi al iste cagirirsin gelmez istemezsin gelir kiz kayinvalde gibi yaaaaw 🙂 Genişletmek için tıkla ... kayınvalide mi ayyy oçk güldüm ilahiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii benim kayınvalidem yok da bilemiyorum çağırmadan mı geliyor onlar mini garaböcük' Alıntı: gidaklama belirtileride hamislik gibi ben birzat kendim yasadim 🙂 neredeyse hamileyim diyecektim kendime asermeye kalktim muhaaaaa ya gercekten yumurtlama belirtisi de siddetli olabilüüüü arkadesleeee Genişletmek için tıkla ... Evet doğru dersin minim, benim bulantılarım bilenem olur..
melodi_cn Daimi Üye Üye 20 Mayıs 2011 #13.603 18 yasında iken nişanım olacekken ayırdılar 🙁bazen ıstemesemde aklıma gelıyor 🙁 ama eşimi çok sevıyorum
18 yasında iken nişanım olacekken ayırdılar 🙁bazen ıstemesemde aklıma gelıyor 🙁 ama eşimi çok sevıyorum
melodi_cn Daimi Üye Üye 20 Mayıs 2011 #13.604 kızlar bılıyonusmu ben esımle ınternette tanısıp evlendık
LALEZAR Daimi Üye Üye 20 Mayıs 2011 #13.605 melodi_cn' Alıntı: [video=youtube;bCyatWu0Mcw] bu sarkıda bana eskılerı anlatıo offfffffffffffffffffff Genişletmek için tıkla ... kız sen ne takılıp durun bu eski şarkılara döfcem seni heeeeeeeeeeeeeeee hııı geliyo şimdi kızılcıklısından
melodi_cn' Alıntı: [video=youtube;bCyatWu0Mcw] bu sarkıda bana eskılerı anlatıo offfffffffffffffffffff Genişletmek için tıkla ... kız sen ne takılıp durun bu eski şarkılara döfcem seni heeeeeeeeeeeeeeee hııı geliyo şimdi kızılcıklısından
melodi_cn Daimi Üye Üye 20 Mayıs 2011 #13.606 LALEZAR' Alıntı: kız sen ne takılıp durun bu eski şarkılara döfcem seni heeeeeeeeeeeeeeee hııı geliyo şimdi kızılcıklısından Genişletmek için tıkla ... ayyy abla dofme benı facebook yayıllamıs neydım 🙂
LALEZAR' Alıntı: kız sen ne takılıp durun bu eski şarkılara döfcem seni heeeeeeeeeeeeeeee hııı geliyo şimdi kızılcıklısından Genişletmek için tıkla ... ayyy abla dofme benı facebook yayıllamıs neydım 🙂
melodi_cn Daimi Üye Üye 20 Mayıs 2011 #13.607 ayyyyyy uykum var keske uyusam ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
melodi_cn Daimi Üye Üye 20 Mayıs 2011 #13.608 ❂❥~•["Belki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır." (Bakara, 2/216)]•~❥❂
LALEZAR Daimi Üye Üye 20 Mayıs 2011 #13.609 hadi kızlar ben öğle yemeğine kaçıyorum görüyürüz öğleden sonra mucksssssssssssssssssssssss