Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Tunacım her şeyin hayırlısı. Ben sadece okudum bak, iş güç kariyer var ama çocuk geç kaldı. Hepsi bir arada olsa keşke, çocuk da yaparım kariyerde diyen kadınlar yalan söylüyor😀 Ama ben de mutluyum halimden. Bir daha dünyaya gelsem önce işim olsun derdim. Ben en temelde insanın mutluluğuna inanıyorum, nerde kimle hangi şartlarda mutlu isen, senin doğrun odur. Allah bağışlasın miniğini. İnşallah gelecek yakında kardeşi. Bu arada gece gece petibörü okuyunca tatlı krizim tuttu😀

Denizcim şekerim, okuyoruz hepsini. Merak etme. Kendini de yalnız hissetme giderek çoğalıyor kalabalıklaşıyoruz🙂)))[

QUOTE=denizzzz;665247]arkadaşlar yha ben yazıyorum yazıyorum kimse bana ses vermiyo neden, yalnız hissetmeye başladım heee kendimi lütfen ya bişeyler söyleyin yazdıklarıma yorum yapın yoksa okunmuyomu yazdıklarım anlayamadım 🙁(((((([/QUOTE]

Gülparem, teyzenin kızı snein bebeğini almıyor ki, herkes nasibini taşıyor işte. E olcak hep, benim arkadaşlarım a seri üretimde bir hafta aralıkla doğum haberi alıyorum🙂 Oh el versinler bize ya şekerim. sen daha küçüksün, önünde çok yol var. Hem eşinle mutlu isen aslolan bu. Bebek de onun tacı olcak🙂 Öpüyorum snei, Merak etme hepimiz hamile olcaz, biraz sabretmemiz gerekiyor hepsi bu...

üffff ya kızlar çok mutsuzum teyzeminkızı iki ay önce evlenmişti şimdi iki aylık hamileymiş ben sekiz aylık evliyim daha bişey yok böle duydukca çok üzülüyorm sadece burda teselli buluyorm çocuğu olan biri beni teselli etcikce sinirlerm tepeme kalkıyor uzakdan davulun sesi hoş gelir tabi diyorm içimden beni teselli edn ya iiice fesat oldm ben

Ay mavi kedi ne güzel demişsin. evlenmeden önce de bak öyleydi, ne zaman evleniyorsun, evlendik ne zaman çocuk, o da olcak, e ikinci ne zaman.. Bu böyle gider de mi😀 başkaları da bizi duyar, bize kızar kimbilir🙂)))))

gülparem hep öyle olur zaten. bekarken etraftaki herkes evlenir evlenirsin tanıdığın herkes inadına senin kalamadığın zamanda hamile kalır. kader napalım elden gelen bişey yok. inşallah en kısa zamanda başkaları da bizim hamiş olduğumuzu duyar. edirne 28 öğretmen benim bilgileri de eklerseniz sevinirim. hepinizi öptüm canlarım.

önceliklen 😀 bütün güzel meleklere günaydınlarr😀 hepinize ii hafta sonları diliyorum kocaman öpüyorum sulu sulu😀 :d 😀 (ıyykkk) neyse sadade gelelim 😀 öncelikle DENİZZZZZZ İM kendine hiç öle haksızlık etme biz seni okuyoruz herzaman herkese cevap vermeye çalışıyoruz dalgınlığımıza gelmiştir arkadaşım bi sorun varsa bizimle tekrar paylaşabilirsin hayatım biz buurdayız merak etme 😀 ve GÜLPARE canımsın valla bu sayfada aynı duyguları paylaşan birsürü bayanız😀 meraketme herşeyin bi sırası var hayırlısı var meraketme bizim bebişlerde gelecek ... bizimkiler biraz uyuşuk ama 😀 gelsinlerde anne adayları olarak sorarız biz onlara😀 takma kafanı bak senden daha fazla bekleyen arkdaşlarımızda var 10 15 yıl uğraşan arkadaşlarda var hiç üzülme sen hamiş haberi alınca mutlu ol allahım banada ver de yeter canım😀 veee AYMELEK nekadar güzel anlatmışsın duygularını ve kendini çok beğendim şekerim tekrar tekrar hepinizde tanıştığım için çok mutluyum iyiki varsınız

canım benim kan çekmiş işte beni🙂 ne demek efenim unutur muyum seni ama bi gör onay ver sonra ekliyim dedim.

canım hadi bakalım az kaldı var mı belirtiler? Allah gönlüne göre versin..

canım ben elimden geldiğince cvp vermeye çalışıyorum arkadaşlar da öyle. lütfen öyle düşünme hepimiz burdayız..

ay canım yaa bebişlerin arasındasın ne güzel.. Allah sana da en yakın zamanda anne olmayı nasip etsin belki orda doğum yaparsın🙂

canım sen takma kimseyi ya boşver, herkesin bebişi kendine, mutsuz olma daha çok gençsin, kuzenin de evliliği yaşayamadan hamile kalmış hemen, sen olumsuz düşünme stres çok etkiliyor, Allah sana da bir gün bebek versin inş..

tatlım bir meslektaşımı daha buldum🙂 senin branş ne?

ewet bir hamile kalsam doğumumu burda yapmayı düşünüyorum..servisteki arkadaşlarım yaptırır doğumumu artık..Allah razı olsun onlar benden daha çok istiyor hamiş kalmamı..bizim serwis o kadar kalabalıkki;40 hemşire çalışıyoruz ama çalışan populasyon hep düşük niye? çünkü ard ardına hamile kalıyolar.😀
bir grup doğurana kadar öbür grup ikinciye çalışmaya başlıyor derkeen...😀
ben sadece bir film şeridi gibi onların hamilelik süreçlerini,doğumlarını izlemekle yetiniyorum

Melek Anne
Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazirlanan bir bebek varmis. Bir gün ALLAH'A sormus:

-ALLAHIM, beni yarin dünyaya gönderecegini söylediler, fakat ben o kadar kücük ve
gücsüzüm ki, orada nasil yasayacagim?

-Tüm meleklerin arasindan senin icin bir tanesini sectim. O seni bekliyor olacak ve seni koruyacak. Melegin sana hergün sarki söyleyecek ve gülümseyecek. Böylece sen onun sevgisini hissedecek ve mutlu olacaksın.

-Pekiiiii... Insanlar bana birseyler söylediklerinde, dillerini bilmeden söylenenleri nasil anlayacagim?

-Melegin sana dünyada duyabilecegin en güzel ve tatli sözcükleri söyleyecek, sana konusmayi dikkatle ve sevgiyle ögretecek.

-Peki Tanrim, ben seninle konusmak istersem ne yapacagim?

-Melegin sana ellerini acarak bana dua etmeyi de ögretecek.

-Dünyada kötü adamlar oldugunu duydum, beni kim koruyacak?

-Melegin seni kendi hayati pahasina dahi olsa daima koruyacak.

-Fakat ben, seni bir daha göremeyecegim icin cok üzgünüm.

-Melegin sana sürekli benden söz edecek ve bana gelmenin yollarini sana ögretecek.

O sirada Cennette bir sessizlik olur ve düyanın sesleri cennete kadar ulasir. Bebek gitmek üzere oldugunu anlar ve son bir soru sorar:

-ALLAHIM eger simdi gitmek üzereysem lütfen cabuk söyle, benim melegimin adi ne?

-Meleginin adinin önemi yok yavrum, sen onu ANNE diye cagiracaksin ......

smiley19.gif

BENİ HERDEFASINDA AĞLATAN VE DÜŞÜNDÜREN METİN SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM ANNE ADAYLARI. GÖREVİMİZ BÜYÜK ALLAH TARAFINDAN HAZIRLANIYORUZ VE SEÇİLİYORZ BEBEKLERİMİZ MELEKLERİMİZ BİZLERE GÜVENİP GELYORLAR OLMASALAR DAHİ VAR OLACAK BEBĞİMİ BİLE ŞİMDİDEN ÇOK SEVİYOUM ALLAH BİZLERE EVLAT ACISI TATDIRMASIN BİZİ FAZLA BKLETMESİN İNŞALLAH....

Geri