Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

arkadaşlar yha ben yazıyorum yazıyorum kimse bana ses vermiyo neden, yalnız hissetmeye başladım heee kendimi lütfen ya bişeyler söyleyin yazdıklarıma yorum yapın yoksa okunmuyomu yazdıklarım anlayamadım 🙁((((((

🙂 yok cnm ole zANnetme goren yazar ben mesela ama ole hıssetme burda hepimiz bızler ıcın varız 🙂

hadı gel annem bekletme
hadı gel annem mutlu et bızı

hadı gel annem evımız senle senlensın
hadı gel annem ''''annem''' dıyısını duyur bizi
hadi gel annem bir mucızeyle bıze dogru gel gel ki yuzumuz gulsun evımız senın sesınle dolsun senın gulucuklerınle bogulsun her yer seni cok sevıyorum annecım biliyorsun geleceksın kucuk melegım biliyorumkı duyuyorsun benı gelecem anne dıyorsun beklıyorum senı kelebegım beklıyorum ......kokunu özluyorum annemmmmmm

selam kızlar...

herkes kendisi hakkında kısaca bilgi vermiş.bencede güzel olmuş..

bende kendimden bahsedeyim; 25 yaşındayım,aslen denizliliyim hatta tüm akrabalarım annem babam orda ama ben erzurumda oturuyorum..🙁
erzurumda ikamet etme maceram üniversiteyle başladı,daha sonra eşimle burda tanışınca evlendik ve yaklaşık yedi yıldırda burdayım..denizli gibi sıcak bir şehirden gelip buralarda soğukla mücadele etmenin acısını bir ben bilirim herhalde🙂

mesleğim;hemşirelik..şuan bir kadın doğum ve bebek dostu hastanesinde yenidoğan yoğun bakım ünitesinde çalışıyorum..yani tüm günüm bebişlerle geçiyor
ama bebişlerimiz hep hasta bebişler,solunum cihazıyla yaşayan,ağır tedaviler alan bebişler🙁

10 aylıkta ewliyim ve ewliliğimin son 7 ayını kocişimle ikimizden bir junior olsun diye geçirdik..fakat sonuç ortada🙁

işte bir garip aymeleğim ben buralarda...🙂

üffff ya kızlar çok mutsuzum teyzeminkızı iki ay önce evlenmişti şimdi iki aylık hamileymiş ben sekiz aylık evliyim daha bişey yok böle duydukca çok üzülüyorm sadece burda teselli buluyorm çocuğu olan biri beni teselli etcikce sinirlerm tepeme kalkıyor uzakdan davulun sesi hoş gelir tabi diyorm içimden beni teselli edn ya iiice fesat oldm ben

gülparem hep öyle olur zaten. bekarken etraftaki herkes evlenir evlenirsin tanıdığın herkes inadına senin kalamadığın zamanda hamile kalır. kader napalım elden gelen bişey yok. inşallah en kısa zamanda başkaları da bizim hamiş olduğumuzu duyar. edirne 28 öğretmen benim bilgileri de eklerseniz sevinirim. hepinizi öptüm canlarım.

🙂
🙂
🙂 H A M İ Ş L E R İ M İ Z 🙂
🙂
🙂

Aman nazar değmesin
1.salkım.......................şubat

2.sheker_shey...............şubat

3.tuvanna....................şubat

4.AuSSie-AnGel...........şubat

5.merakla bekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim? 🙂

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
gelin artık bebişlerimiz gel gel gel...🙂
:salıncak:
1.pnr79..................19-20 şubat ???
2.denfi...................28 şubat ???
3.pirenses.............12 mart Afyon 26 Ev hanımı
4.geweze...............13 mart Ankara 22 Üniv. öğrc.

5.aymelek................17 mart Erzurum 25 Hemşire
6.esinerkan..............belirsiz Düzce 23 Okul öncesi öğrt.
7.mawişimbebekistiyor........18 mart İstanbul 41 Gayrımenkul danış.
8.tunaa..............23 mart Eskişehir 33 Resim öğrt.
9.mavikedi..............24 mart Edirne 28 Öğretmen
10.beklenenbebiş.........25 mart

11.denizzzz..........25-26 mart Muğla/Fethiye 27 Muhasebe
12.lalezar.............25-30 mart Balıkesir 39 Memur
13.çölmeleği...........26-31 mart Mardin/Midyat 19
14.elçin&su..............27 mart
15.melodi_cn............28 mart İstanbul 25 Ev hanımı
16.koza.....................28 mart Antalya 33
17.kraliçearı.............29 mart
18.gülparem.............4 nisan Afyon 22 Üniv. öğrc.
19.xseax..................5 nisan
20.haziran 13........6 nisan İstanbul 35 Mühendis
21.best_dream...........8 nisan

2 arkadaşımızı da unutmadık ne zaman isterlerse listeye tekrar ekleriz onlar da lütfen umutlarını kaybetmesin:
bembeyaz.................. Konya 26 Memur
elif_ecrin...................

adet tarihini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz...

canım benim kan çekmiş işte beni🙂 ne demek efenim unutur muyum seni ama bi gör onay ver sonra ekliyim dedim.
canım hadi bakalım az kaldı var mı belirtiler? Allah gönlüne göre versin..
canım ben elimden geldiğince cvp vermeye çalışıyorum arkadaşlar da öyle. lütfen öyle düşünme hepimiz burdayız..
ay canım yaa bebişlerin arasındasın ne güzel.. Allah sana da en yakın zamanda anne olmayı nasip etsin belki orda doğum yaparsın🙂
canım sen takma kimseyi ya boşver, herkesin bebişi kendine, mutsuz olma daha çok gençsin, kuzenin de evliliği yaşayamadan hamile kalmış hemen, sen olumsuz düşünme stres çok etkiliyor, Allah sana da bir gün bebek versin inş..
tatlım bir meslektaşımı daha buldum🙂 senin branş ne?