saol lalezaarımmmmmmm...
Arkadaşlar bende klomen tedavisi görüyorum bugün doktora gittim doktorum baktı yumurtalarımdan bazıları 11,34 mm ulaşmış doktorum günaşırı ilişki verdi nezaman yumurtaların çatlayacağı belli olmaz erkende çatlayabilir dedi simdi günaşırı ilişkiye giricez ama eşimde yorgun geliyo işten bu nasıl olcak bilmiyorum eşimin kullanması gereken bişey varmı? Sizler neler kullandınız?
slmm kızlar hamişler ve hamiş adayları Allah herkesin kalbine göre versin.
tunacım 18 inde hayırlı haberle gelmeni diliyorum zaten öylede hissediyorum 🙂 inşallah bu sefer kalp atışını görürsün bazen göstermeyebiliyormuş erken vakitte , aslında ben iki doktora birden gidiyorum biri kayınvalidemin tanıdığı diğeri geçen sene yiğenimin doğumunu gerçekleştiren çok güvendiğim bir doktor yarında kayınvalideminkinin randevusu var iyi oluyor bir hafta arayla bebişimi görmüş oluyorum 🙂 ama esas olan yiğenimin doktoru 🙂 daha önce başka doktora gidiyordu o doktor sürekli alerji ilacı kullandığı için hamileliği sonlandırması gerektiğini söylemişti bizde birde bunu çok met etmişlerdi gidelim dedik doktor ne alaka gayet normal sorun yok dedi ve şimdi güzeller güzeli 8 aylık bir kızı var 🙂 işte bu yüzden olsa gerek inanılmaz güveniyorum doktoruma 🙂 diğerinede kayınvalidem incinmesin pek hevesli onun için gidiyorum yani yarın bebişimi yine görücem 🙂 iki doktor arasında 1 hafta fark var bebiş açısından neyse zaten olabiliyormuş 🙂 canım sende sıkma canını iyi düşün iyi olsun iyi haberini bekliyorum 🙂
yaaa Lalem evet
sira bende 🙁
napalim iste hastalik hepimizi öpmeden gecmicek vaziyet bu 🙂
yumurtlama donemıne yarın gırıyoruz tatlım cok sukur ıı suan gun asırı ve ovulasyon testı aldım bugun gelır artık yarında baslayacagı ama yıne de calıstık bızde rabbım hayırlısını versın beklemedeyız doktorumuz ole dedı yapacak bısı yok suan sadece bekleme ne ılac ne de baska bı tedavı cok sukur hersey yolunda
huhu kızlar benide listeye ekleyim adet tarihim 15 mayıss ankara ev hanımı yoksam küscem heeeeee:🙂
lalem hadi bakalım göreyim seni göster kendini 🙂
ben bu ay pek umutlu değilim yumurtlama döneminde 3 kere ilişki oldu sonra ara verdik..
ben ve eşim çok yorgunduk ee sonrada yumurtlama dönemi bitti zaten 🙂
nedense hiç ağrımayan göğüslerim bu ay çok ağrıyor öyle şişme falan yok ama yanları çok ağrıyor
bütün gece sağa sola yatamadım hep ağrıdı benim adet öncesi hiç göğüs ağrım olmazdı nerdeyse..
bu ay çok ağrıdı hatta adete 1 hafta 10 gün kala başladı kısmet bakalım hakkımızda hayırlısı..
lalezar adete kadar çalış en doğrusunu yapıyosun canım hadi hayırlısı. aman eşini tut bırakma sakın kaçmasın heeee. o kadar çalıştıktan sonra bizim gibi dinlenmesi güzel oluyo valla.
geliyobebiş senin erken başladı demek ama sen benden 2 hafta öndesin canım. bende daha bulantı falan yok çok şükür iştahım da gayet açık maşallah nazar değmesin bakalım.
melodi iyi çalışmalar tatlım.