Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

inş kıslar inş hepbirlikte güzel haberler verelim ne olur artık çıksın mart hamişi 😀 kimbilir kime vurucak mart piyangosu ben kendimden ümütli değilim bu ay ilaç kullanıyorum çünkü ama doktorunda dediği gibi inş nisanda hamiş haberini veririm sizee inş hepbirlkite mutlu haberler alırız bebeklerimzden inş gelmiş olurlar da annelerini mutlu ederler...

Canım teşekkür ederim beni çok sevindirdi. Dün akşam şöyle baktım içim burkuldu. Daha küçücük. Tabikide göndericem anaokuluna ama daha ben bile hazır değilim. Doğru söylüyosun öğretmen çok önemli bence. O zaman şöyle yapalım sen Konya'ya gel bak burda çok güzel okullar var. Senin gibi öğretmene ihtiyacı olan çocuklar var Mesala benim kızımmm.

kızlar ya ben habire kaynatıp kaynatıp soğansuyu içyom içim dışıma çıkyo valla faydası oluyodur demi boşu boşuna içmiyomdur bana dr enfeksiyon var ddi ilaç kullandım ama enfeksiyon söker die içyom bakalm kalan enfeksiyon varsa sökülsün die

Son düzenleme:
kızlar ya ben habire kaynatıp kaynatıp soğansuyu içyom içim dışıma çıkyo valla faydası oluyodur demi boşu boşuna içmiyomdur bana dr enfeksiyon var ddi ilaç kullandım ama enfeksiyon söker die içyom bakalm kalan enfeksiyon varsa sökülsün die

Gülparem enfeksiyon demiş ya doktor. Sende belirtileri neydi. Ben kendimde böyle birşeyden şüpheleniyorum. Bu arada soğan suyunu içmeyi beceriyorsan devam et. Heryerde faydalarından bahsediyorlar.

bembeyazım valla isterdim sizlerin her briyle tanışmak valla hepinizle komşu falan olsaydık ne ii olurdu yahuu valla çok yürekten bağlıyım sizlere... konya bana uzak canım ya 😀 ama tabi tayin çıkma olasılığı var bu sene doğu görev yok bana allahtan eşim benim yerimede yapmış😀 inş bakalım nerelere göçücezz😀 yada daha buralardayımm😀 merak etme bu işi layığıyla yapanlar var sende anne olarak bu işi en ii yapanlara kızını emanet ediceksin. ama sana tavsiyem o küçük kızını şimdiden alıştır okula gitmekle ilgili şeyleri aşılaki zorlanmayın canım benimm....

negüzel konyada olmak özledim konyayı valla ya bende konyalıyım ama eşimin işinden dolayı afyondayız nisanda ordayım inşallah
canım ben afyondayım sen merkezdemısın eşin memurmu

soğan suyunu bendde ıctım 15 gun tadı cok kotu ama hamiş olamadım daha
bende evlendiğimden beri bi alışamadım buraya ya konyam bambaşka
kız nıye oyle dıyon guzeldır afyonumuz ama bıraz soğuk konyada mevlana dıyarı orasıda guzeldır
İnşallah tayin buraya çıkar. Geri gelirsiniz. Hayırlı afiyetli ama... Yine Afyon çok uzak değil. Gelip gidiyorsundur.
evet uzak değil şurdan şura
bembeyazım valla isterdim sizlerin her briyle tanışmak valla hepinizle komşu falan olsaydık ne ii olurdu yahuu valla çok yürekten bağlıyım sizlere... konya bana uzak canım ya 😀 ama tabi tayin çıkma olasılığı var bu sene doğu görev yok bana allahtan eşim benim yerimede yapmış😀 inş bakalım nerelere göçücezz😀 yada daha buralardayımm😀 merak etme bu işi layığıyla yapanlar var sende anne olarak bu işi en ii yapanlara kızını emanet ediceksin. ama sana tavsiyem o küçük kızını şimdiden alıştır okula gitmekle ilgili şeyleri aşılaki zorlanmayın canım benimm....
öğretmenlikde guzel cocuklarla akşama kadar formumuzda öğretmenler var canım

evet Allahtan çok uzak deil bide sınavlarım var zaten 1.5 2ayda bi geliyorm konyama enfeksiyonuda benim daha evlenmedn önce çok aşırı kaşıntm vardı aldrmadm evlendm hala devam edince gittim dr 6 aylık evliyken dr enfeksiyon var dedi buydu yani belirtisi başka bi belirtim yoktu buda hamileliğe engel olur en geç 6 ay içinde hamile kalırsn olmazsa eşinle gel hormon testleri flan yapılır ddi dr

Geri