Vallaha 5,30 da bir uyandım bir daha uyuyamadım, malum bide çalışmalar hala devam ediyor bizim, hadi erken kalkmışken çalıştık 😀 sonrada uyuyamadım tabikide... kalkatık işte kahvaltı, kipa, pazar, yerleştir, annemlere bende, onlara yarın için yemek yap falan filan canım iş mi bitiyor yaaaa...
Canım düşük için sorduğunu yanıtladım ama, bazen öyle bir allak bullak oluyorki burası toz dumandan kimse kimsenin ne yazdığını görmüyor, ben o zamanlarda çok okumuyorum, zaten gündüz işte olduğum için hepsini takep edemiyorum... Ama senin sorunu yanıtlamıştım, yine yazayım...
İlk düşükte hiç bir neden bulunamadı, ikincisinde farklı ir dr gittim, tiroitlerime baktırdı, antikorlarda hafif binr yükselme olmuş, dahiliyeciye görün dedi, o da düşüğe neden olacak kadar yüksekdeğil dedi, çünkü değerlerim anti troglobulin 64 olması gerekirken 75 olmuş, Anti TPO da 57 olması gerekirken 57,2 olmuş, düşük için 500 lerin üstünde olması lazım dedi; yinede bir tiroit ilacı verdi sabahları içiyorum, ilk zamanlar yarımdı şimdi tam içiylorum, değerlerim normal ama içmeye devam et dedi... Bunun dışında birşey yok görünüyor, eşimde hafif bir varikosel vardı onun için ekimde ameliyat oldu... böyle yani elle tutulur bir nedenimiz yok tatlım..