yoruluyolar kız işte yazık onlarada benimde eşim önceki iş yerindeyken 1 30 2 ye kadar otururdu benle şimdi ki işyerinde daha çok yoruluyo sanırım erken uyuyo baştan bende kızıyodum ama gözlerinden akıyo yorgunluk kıyamıyom
geveze tabiki al canim Rabbim isteyen herkesin kucaklarini doldursun insallahhhhhhhhh.ben artik takmiyorum valla,bu ay son sans hani kismette bu ayda yoksa korunmaya basliycam isime odaklanicam napim gi 😀 ya hani dedikodu yapmak gibi olmasin ama benim görümce mesela,her kaza oldu dediginde hamile kaldi 2 ay önce 6. yi aldi kucagina
düsünmeyecek ve takmiycaksin arkadas.yani afedersiniz prezervatif te minnacik bi delik varmis onda bile hamile kaldi kari( laf aramizda hic sevmem kendisini)
yoruluyolar kız işte yazık onlarada benimde eşim önceki iş yerindeyken 1 30 2 ye kadar otururdu benle şimdi ki işyerinde daha çok yoruluyo sanırım erken uyuyo baştan bende kızıyodum ama gözlerinden akıyo yorgunluk kıyamıyom
diğer günlerrr kızmıyormmm ama yarınn tatilllll en azındann beimle bugününü geçirsinn istiyomm bendee insan yüzüne hasretimm burdaa onunn gelmesinii bekliyomm kii iki çift laff edeyiimmm diyeee
seni anlıyom burçemim biz eskiden film açar netten film izlerdik bayılırım korku filmlerine ve sarılıpp ışığı kapatıp film izlemenin tadına doyamam.ama uzun zamandır izleyemiyoz çok özledim.ama hafta sonuda olsa izleyemiyoz artık ve insan deli gibi bekliyo işten gelsin diye.ama eşim hafta sonuda msyi yapıyo artık borçlarımız var dinlenmesi gerekiyo.