Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

yesicim merhaba sen doktorunu dinle bende çalışma dönemini hesapladıktan sonra hergün hatta bazen sabah akşam denedim bana doktor yaşımdan dolayı %5 şansın var fazla zaman kaybetme aşılama yapalım yada biraz daha dene demişti eşim denemeyi tercih etti ve 4 ayın sonunda ben hamiş kaldım yeterki tohum sağlıklı olsun az çok farketmez olur bitanem 🙂

yesicim merhaba sen doktorunu dinle bende çalışma dönemini hesapladıktan sonra hergün hatta bazen sabah akşam denedim bana doktor yaşımdan dolayı %5 şansın var fazla zaman kaybetme aşılama yapalım yada biraz daha dene demişti eşim denemeyi tercih etti ve 4 ayın sonunda ben hamiş kaldım yeterki tohum sağlıklı olsun az çok farketmez olur bitanem 🙂

günaydın ablacıgımmmm rrabbim bebegini tutundursun sana tunamıda öp benim için

evet canım yyaaaa insanın felegi dönüyor ozamanlar.. en iyi bünyeyi fazla yormamak. verimli vücut çok önemliiii
selam arkadaşlar nasılsınız
ben testi yapamadım dün biraz kan geldi herelde oluyor sandım
kıss sen daha yapmadın mı senin için girdimmm merakta çatlayacagımm
ah canım hepimizde öyle olmasını diliyoruz ama nasip kısmet işi.bu bebişler bizi gelmeden çok yoruyorlar bu kadar zor olmamalı hamile kalmak ama yaaa 😕 😕 😕
evet canım zaman su gibi akıp gidiyo. keşke derim hep baştan korunmasaydım belkide daha kolay olur du nasip kısmet artık
bekliyoruz tatlım
kıssssssss seni unuturmuyuz hiç sen bizim kalbimizdesinnnn kaynanam var demiştin ondan sesimiz çıkmadı
canım bende var o sorun üst üstde ilişkiye girdigimizde vajina kuru oluyor ve hem benim canım acıyor hemde spermler hareket edemiyor. galiba bu sorun için preesed almak lazım o da buna yarıyormuş yaaa

teşküür bitanemm..ya biz öle çok fazla beraber olan biri değildik eşim çok yoğun çalıştığı için..2 aydır anca düzenli çalışıyoruz..dediklerini uygulamaya çalışıcam saol canımm..ben yumurtlama günümü yanlış biliyordum hep 16.günü düşüncesiyle anca o zaman yapıyoduk zaten adetlerim 35 üzeri..

adetlerin düzensizse bir kaç gün oynuyo olabilir tatlım....
düzenli aslında herzaman 26, gün olur
cnm seni umutlandırmak istemem ama benim bi arkadaşım 10 gün sonra çıkmıştı yani yumurtlamaya bağlı cnm yinede herşeyin hayırlısı olmazsan tekrar yaparsın cnmm
evet olmazsa ya doktora giderim yada bidaha yaparım
yaptım çıkmadı ümitlenmiş ama olmadı

işte onu anlatmak istiyorum ben başlangıç tarihini baz alarak adetin son birkaç gününe kadar çalışmaya azimle devam ettim 🙂 benimde eşimin işi çok ağır geç saatte geliyor erken gidiyor adamcağız artık hamiş kaldımda rahatladı 🙂 biraz uğraştık ama sonuç mükemmel değdi yani 🙂