Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

yesicim özelden mesajını okudum. doktorun hesabına göre 20. gün falan yumurtlamışım net değil ama yaklaşık olarak. ekstra bişey yapmadım tatlım hep aynı bildiğiniz şeyler kısmet nasip işte hayırlısı hepimiz için inşallah canım.

hıım anladım canım benimde hasaba göre 21.günü yumurtlamışım çünkü 35.gün adet olduğuma göre...bana dediki doktor geçen ay.12 13 14 15 16 beraber olacaksın...bende ektra olarak 17 ve 18de yaptım..sonra olmadı..senin en son adet siklüsün nedir.teşekkür ederim..

millet ben öğlene çıkıyorum eşim almaya gelecek beni beraber bi yemek yiyeceğiz ..biraz daha düzelirim inş. dedim ama bugün cuma gelemiyor tabi ..ah şaşkınlıktan herifim de cumayı unutuyordu az kalsın 🙂)

kızlar ben şimdi çıkmak zorundayım. hepinizi öpüyorum görüşmek üzere inşallah.

İyi öğlenler kızlar bende çıkıcam birzdan afiyet olsun size ..

hıım anladım canım benimde hasaba göre 21.günü yumurtlamışım çünkü 35.gün adet olduğuma göre...bana dediki doktor geçen ay.12 13 14 15 16 beraber olacaksın...bende ektra olarak 17 ve 18de yaptım..sonra olmadı..senin en son adet siklüsün nedir.teşekkür ederim..
çok çalışmışsın yaawww 🙂) üst üste bu kadar uzun süre her gün yapmak sakıncalı olmaz mı 🙂

herkese hayırlı cumalar karaböcük bakıyorum beni hemen unuttun başka bi arkadaşmı buldun niye yazmıyosun küstüm işte:seker:beni hemen unutuyonus merak eden kimse yok bu sevda nerde diyen kimsecikler yok vereceniz olsun bana ne hepiciğize küstüm😀ancing_angry:şu kaynanam bi gitsin:hidos: bunun hesabını sorcam hepinize kaşınma.neyse şindilik görüşmek üzere gözüm hep üstünüzde arada bi girip bakıyom.aeolun

slm kızlar nasılsınız? bugün doktora gittim haber vereyim dedim, gündüz hiç giremedim yine dolmuş sayfalar🙂 adete göre 7+4 haftalık hamileyim dün gelen kahv. pembemsi akıntıyı söyledim bol bol dinlenmemi sıvı tüketmemi söyledi, ilişki ve yolculuk yasak dedi. tam bşy demiyo yaa şimdi takip süresindeyiz gebelik normal seyrinde de olabilir veya düşük tehlikesi de olabilir dedi. zaten 2 seçenek var hay Allahım yaa🙁( off iyidir inş bebeğim değil mi kızlar? Allahım sen koru onu inş bşy olmaz çok korkuyorum yaa.. ultrasonda baktı bebeğim orda çok şükür biraz bana büyümüş gibi de geldi ama ama doktor çok net konuşmuyo ya🙁( kalp atışlarına benzer bşy gördüm dedi ama daha net olsun diye haftaya çağırdı. nasıl sabredeceğim ben yaa Allahım sabır ver..

canım merhaba geçmişolsun okuyunca biran beni korkuttun ama sonra düşününce dinlenmen yeterli diye düşündüm 🙂 güzelim hamiş olduğunu öğrendin öğreneli çok aktif geçiyor günlerin afedersin o totişin bir yer görmedi hatırlarsan çok bekledik bebişlerimizi biraz kendini nazlandır evet çok fazla sorumluluklarımız var ama bide can taşıyoruz onagöre hareket etmek zorundayız değilmi bitanem lütfen koşturmacayı bırak şu üç ayı sakin geçir riskte biraz azalmış olur bebişinde gelişir enazından rahat edersin için rahatlar ben normal evişini bile yaparken dinlenerek yapıyorum çünkü belim çok fazla ağrıyor 2 günde yapacağım şeyi 4 gün oldu bitiremedim ama olsun geç olsun güç olmasın 🙂 doktoruda kafana takma sağolsunlar onlar evham yaptırmaya bayılıyorlar önce hep kötüyü düşünürlerki iyiyi söylemesi kolay olur bence hiçbişeyin yok sadece kendini yıpratma ve yorma bırak bazı şeyler eksik olsun sonra herşey düzelir .... tunanın iyi olmasına sevindin onu öp benim için kendine ve bebişinede iyi bak sende üzülme bizide üzme öptm seni 🙂

çok çalışmışsın yaawww 🙂) üst üste bu kadar uzun süre her gün yapmak sakıncalı olmaz mı 🙂

yumurtlama gününde yapmadıktan sonra çok yapmışım faydası yokki...21.gün yumurtladım neticede...doktorda anca farketti sende geç yumurtlama var dedi..ve baana hergün ilişki önerdi...ama bakıyorumda hergün deneyip hamile kalanda çok...hatta dedim doktora..hergün hergün doktor bey spremler azalır..oda dedi miktarı azalır ama canlı hücreler...

Geri