Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNN MİLLET AH ÇİYOS ABLAM ÖZLETTİN KENDİNE.SAGLIGININ YERİNDEDİR İNŞALLAH.NASIL GİDİYOR HAYATTT???
Kızlar haberlerde ızledım bırde yayınlayım dedım belkı duymamıssınızdır bılgınız olsun
ÇOK TEŞEKKÜRLR CANIM BİZİ BİLGİLENDİRDİGİN İÇİN

Gününüz aydın, yüzünüz güleç, yüreğiniz huzur dolu olsun inşallah GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNN ... 🙂
günaydınnnnnnnnn ablacıgımmmmmmmmm
ah canımsen nerlerdeydin seni merak ettim nasıl giyo hamişlik diyeee
ah canım daha minnacıkmış. çpk iyi yapmışsın tatlım bu günaşırı çalışmak.ah keşle bende yapabilseydim. bu annemlerin yanındaydım başllarda. şimdide eşimin işleri çook yogun çok yorgun geliyor kıyamıyorumm ona

selam canlarım nasılsınız güzel haberler var umarım valla atlaya atlaya okuyabildim çook birikmiş....

tunacım mavişimin dediği gibi plesanta kanamasıda olabiliyor bence hiç telaş etme dinlen kendini yorma cnm çok aktif geçti günlerin kaç gündür yoğnsun bi dinlen artık cnmm geçecek inan bana..

yağmur yaptınmı testi hadi bize ver müjdeyi inşallah cnmmm

yaptım çıkmadı negatif

diğer arkadaşlarım sizler nasılsınız ben buaralar pek giremiycemi yazmıştım ama sizleri çok özlüyorum ve merak ediyorum şimdilik mavikedim hamiş müjdesi verdi hadi bakalım haziranın 10 na kadar ben arada bir girer kontrol ederim geçmişe fazla bakamıyorum ama sizlerden alırım sonra haberleri hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın meleklerim 🙂