geveze Daimi Üye Üye 13 Mayıs 2011 #12.382 ameliyatın her türlüsü kötü canım benim ya rbbim bütün hastalarına tez zamanda şifa versinn.
burçemm Hamiş Melek 13 Mayıs 2011 #12.383 geveze' Alıntı: ameliyatın her türlüsü kötü canım benim ya rbbim bütün hastalarına tez zamanda şifa versinn. Genişletmek için tıkla ... aminn canımmmm
geveze' Alıntı: ameliyatın her türlüsü kötü canım benim ya rbbim bütün hastalarına tez zamanda şifa versinn. Genişletmek için tıkla ... aminn canımmmm
melodi_cn Daimi Üye Üye 13 Mayıs 2011 #12.385 burçemm' Alıntı: inşallahh canımm valla ameliyat oldummm çokk zahmetlii bide lokall oldumm anestezii benii zehirledii 1 haftaa süründümm hastanelerdeee kesilenn yerde büyükk bi çocukk çıksa çıkarr offf Genişletmek için tıkla ... off cok gecmıs olsun tatlım yaa
burçemm' Alıntı: inşallahh canımm valla ameliyat oldummm çokk zahmetlii bide lokall oldumm anestezii benii zehirledii 1 haftaa süründümm hastanelerdeee kesilenn yerde büyükk bi çocukk çıksa çıkarr offf Genişletmek için tıkla ... off cok gecmıs olsun tatlım yaa
geveze Daimi Üye Üye 13 Mayıs 2011 #12.386 yok kız şimdi yesem sabah yataktan kalkamam uyku tatlı geliyo🙂acıktığım için uyanıyom
melodi_cn Daimi Üye Üye 13 Mayıs 2011 #12.388 geveze' Alıntı: ameliyatın her türlüsü kötü canım benim ya rbbim bütün hastalarına tez zamanda şifa versinn. Genişletmek için tıkla ... amin cnm benım burçemm' Alıntı: yimekk yemeye mi gittinizzz Genişletmek için tıkla ... üsenıyorum valla kalkamam
geveze' Alıntı: ameliyatın her türlüsü kötü canım benim ya rbbim bütün hastalarına tez zamanda şifa versinn. Genişletmek için tıkla ... amin cnm benım burçemm' Alıntı: yimekk yemeye mi gittinizzz Genişletmek için tıkla ... üsenıyorum valla kalkamam
burçemm Hamiş Melek 13 Mayıs 2011 #12.389 melodi_cn' Alıntı: off cok gecmıs olsun tatlım yaa Genişletmek için tıkla ... sağoll canımmmmmm benimm
melodi_cn' Alıntı: off cok gecmıs olsun tatlım yaa Genişletmek için tıkla ... sağoll canımmmmmm benimm
geveze Daimi Üye Üye 13 Mayıs 2011 #12.390 kızlar ben kaçayım artık uykum geldi acıktım birazdanda tuv.ihtiyacım gelir hiç derdim bitmiyo hiç