Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ay canlarım yaa neolur umutlarınızı yitirmeyin, başkalarını da takmayın, moralinizi yüksek tutun ben inanıyorum Allahım inş size de bebekler verecek..
tşk arkadaşlar ayyy ben bu sitede çok mutlu oluyorm ya hiç çıkasım gelmio valla
oo canım burası öyle çok bağlıyor kendine çıkma sen de🙂 tekrar grşmek üzere...

ay sen çok yaşa emi bu halimle güldürdün beni🙂 bu yastan sonra 2 tane dogurmazsak dedıgın gıbı bırını bız bırını kocalaarımız🙂
doktor takıbı en iyisi bende başladım bu ay. doktor ne derse yapıcaz artık hele bi 2 ayı degerlendırelım olmazsa yıne koşuacaz ona. Bizim elimizde olan bişey yok dedıgın gıbı deneyıp sonuc beklemekten başka..
çok teşekkür ederim canım sayende yuzumde tebessum oluştu, Allah gönlune gore versin

evet bende okuyodum birz teselli oluyodm ama şimdi yazınca dahada rahatlıyorum 8 aydan beri dolmuşum iyice üff ya sanki hiç çocuk sahibi olamıycakmişm gibi gelio bazen çok korkuyorum

Yumurtlama günü herkese göre değişiyor. doktorum bana 8. ve 16. gunler arasını degerlendır dedi. Dedıgını yapıcaz bakalım sonuc ne olacak... ama şu takvimi de indireyim ben eve gıdınce bılgısayarıma bıde ona bakalım dimi ama🙂)

aman da aman kimler gelmiş ay valla daha dün aklımdaydın nptı acaba dedim? tekrar hoşgeldin seni görmek güzel unutur muyuz hiç? senin de günün kutlu olsun tatlım takvim için de tşk hemen indirip bakıcam grşrz..

Allahım ne zor işmiş bu.Ne olur dualarımızı kabul et.Vallahi ben artık yavaş yavaş başka çareleri araştırmaya başlayacağım.Allahım çaresiz bırakmasın.

Allahım ne zor işmiş bu.Ne olur dualarımızı kabul et.Vallahi ben artık yavaş yavaş başka çareleri araştırmaya başlayacağım.Allahım çaresiz bırakmasın.

canım doktora gittin mi hiç? doktor kontrolunde denemeye devam ederiz en azından. ben başladım doktora gitmeye cts gunu çok da şeker bi doktor. 2 ay sonra yenıden gorecek benı o zaman tekrar konusacagız ne yapabılırız dıye, şimdilik bişey gormedı. testler yapıldı genel sağlık acısından. yarın yada perşembe sonuçlarım belli olacak hayırlısıyla.

benim dileğim işin şakası tabi ki bende isterim meleğimin karnımda şekillenip büyümesini,tekmelemesini....sadece film çok güzeldi bu o kadar kolay değil anlamında yazmıştım... 🙁